Чи існує мода в декоруванні і які квіти найчастіше закарпатці замовляють на весілля

Весільний бізнес – справа  дуже цікава, вигідна і завжди актуальна, адже закарпатці – переважно люди традицій, а тому вступають у законний шлюб і одружуються. При цьому кожна пара хоче, аби день весілля був особливим, кращим, ніж у інших.  Але ті, хто причетний до сфери організації та проведення свят,  добре знають, скільки треба попрацювати, аби молодята і гості залишилися задоволеними, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Тож сьогодні у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» ми говорили з декоратором і флористом Ангеліною Химич про весільну індустрію,  підготовку і оформлення залів та фотозон для святкування днів народжень чи будь-яких урочистостей,  моду на декорування та тематичні свята.

– Чи існує мода на кольори, на квіти в декоруванні? 

– Так. Щороку є якийсь тренд. Але завжди у моді класика. Кольори – білий, кремовий, пудровий, персиковий вибирають найчастіше, тобто пастельні світлі відтінки. Торік у мене багато весіль було марсалового (бордового) кольору. Добре, що клієнти прислуховуються до моєї думки та порад.

– Крім квітів чи використовуєте в декоруванні воду та вогонь? Вони ж такі романтичні…  

– Так. Елементи природи завжди гарно виглядають. Маємо кілька дерев’яних  фотозон. Якщо нічна церемонія – ставимо свічки або розміщуємо їх біля столу молодих. Із водою працювала також. Тоді в нас аустома – повітряна троянда – плавала у вазах. У нас і виїзна церемонія була вся у склі і пов’язана з водою. Плавали свічки і квіти –  було вражаюче гарно.

zakarpatpost.net