Гороскоп на тиждень. 3 – 9 червня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

3 червня – молодик. Провокацій в цей день можна чекати звідки завгодно! Але ви не повинні на них піддаватися. Постарайтеся зберігати спокій і оптимізм. Тоді цей день пройде для вас дуже добре. Вечір 3 червня присвятіть собі. Почитайте улюблену книгу, поніжтесь в теплій ванній, приготуйте для себе що-небудь смачне.

Насолоджуйтеся цим часом! З 4 по 9 червня – зростаючий місяць. Якщо ви нерішучі, в даний період з вами нічого не станеться. Але для тих, хто вміє швидко приймати рішення, ці дні можуть ознаменуватися колосальним успіхом. Нічого не бійтеся! На зростаючому місяці можна і потрібно починати щось нове і рухатися вперед.

 ОВЕН

Сваритися в даний період категорично не рекомендується. Миритися потім буде складно. Займіться чимось творчим, щоб заспокоїти себе. На роботі постарайтеся зробити все по максимуму, щоб мати можливість піти у відпустку. Це вам необхідно. Також дбайте про своє здоров’я. Займіться фітнесом, аеробікою, відвідайте тренажерний зал, сходіть у сауну.

ТЕЛЕЦЬ

Один з найскладніших періодів за останній час. Будуть і проблеми, і розчарування, і втрати. Але найголовніше – ви витримаєте все це! Зірки не радять зараз давати в борг – гроші не повернуться. А ось запрошувати в гості друзів варто: це піде вам на користь. Будьте обережними з партнером, не провокуйте конфлікти, притримайте язик за зубами. Сварки можуть для вас закінчитись не надто добре. Ділові поїздки краще відкласти.

БЛИЗНЮКИ

Важливі справи постарайтеся завершити до кінця цього періоду. Зараз вам захочеться відпочити: не противитеся, інакше можуть початися проблеми зі здоров’ям. Діти зараз категорично відмовляться вас слухатися і розуміти. Дійте мудрістю, а не напором. Як би вам не хотілося покомандувати, зараз цього робити не варто. Будьте до оточуючих більш лояльними. Зрозумійте, що крім вашої думки існує інша і вона може бути правильно.

РАК

Всі знайомства в даний період будуть сприятливими і з перспективою на майбутнє. Будьте привітні, щоб розташувати людей до себе. Наприкінці тижня вам може поступити цікава пропозиція по роботі. Не вагайтеся, не бійтеся змін, робіть сміливі кроки, бо удача любить тих, хто ризикує. У фінансовому плані у вас все буде добре. Подумайте про відпочинок на найближчі дні. Варто кудись поїхати на природу. Це додасть вам сил, мудрості та впевненості в собі.

ЛЕВ

Правило бумеранга буде діяти в усьому, за що не візьметеся. Майте на увазі: все повернеться! Не сваріться з начальством навіть у дрібницях – це може вплинути на розвиток вашої кар’єри в подальшому. У родинному колі також не перетворюйтеся на домашніх тиранів. Партнер може не витримати вашого напору. У харчуванні будьте помірні. Займіться оздоровчими процедурами. Вони вам зараз дуже потрібні, особливо підійдуть розслаблюючі ванни.

ДІВА

Повітря в ці дні буде просочене напругою. Постарайтеся згладити ситуацію, адже довкола вас постійно виникатимуть конфлікти. Не вмішуйтесь, зберігайте нейтралітет. Період сприятливий для навчання та саморозвитку. Почитайте цікаві книги, у них ви знайдете багато нових ідей на перспективу. А ось переїжджати зараз не варто: обов’язково що-небудь піде не так. У цей час можна завагітніти: бажаючі, візьміть це на замітку.

ТЕРЕЗИ

Обставини складатимуться на вашу користь. Досягнення очікуються навіть в тих сферах, де раніше ви не домоглися успіху. У вихідні не забувайте відпочивати. Не прагніть все встигнути, особливо в питаннях, що стосуються дітей. Головне – якість, а не кількість. У любовній сфері пануватиме порозуміння, із партнером зараз у вас дуже гармонійні стосунки. Якщо ж ви ще не знайшли другу половинку, зараз матимете чудову нагоду познайомитися з хорошою людиною, якій ви будете не байдужі.

СКОРПІОН

Справи, розпочаті нещодавно, будуть буксувати. Що б ви не робили, результату не побачите. Змиріться. На роботі підтримуйте хороші стосунки з колегами. Хоч великих прибутків зараз не очікується, але все ж у фінансових питаннях на вас чекає стабільність. Лише не розтринькуйте гроші на непотрібні покупки. Під час сварок з домочадцями, які можливі, будьте поблажливі. Від вас залежить результат конфлікту. Не тримайте зла на близьких. Іноді і вони мають право на помилку.

СТРІЛЕЦЬ

Слідкуйте за всім, що будете говорити в найближчий тиждень. Іноді взагалі краще промовчати. В особистих стосунках можливі образи і непорозуміння. Підіть на примирення першим, щоб не нагнітати обстановку. Перед тим, як відправлятись на покупки, двічі подумайте, чи варто. Вас можуть ошукати. Рахуйте гроші і стежте за витратами. Період травмонебезпечний: будьте акуратнішими і пильними за кермом. У заняттях спортом варто взяти коротку паузу.

КОЗЕРІГ

Навіть якщо зараз вам захочеться поскаржитися, не робіть цього. У цей період треба стійко переносити всі тяготи і невдачі. У другій половині тижня ситуація почне налагоджуватися. Найбільше порадують успіхи у фінансовій сфері: можливі великі грошові надходження. А от у особистих стосунках поки що вам не таланитиме. Із партнером можливі конфлікти і серйозні непорозуміння. Знайомства виявляться не надто вдалими, скоріш за все, когось цікавить більше ваш матеріальний стан, ніж ви самі.

ВОДОЛІЙ

Відмінні вихідні чекають вас! Відпочиньте так, щоб набратися сил по максимуму. Особливо корисними можуть бути поїздки на природу. Там ви відчуєте великий приплив енергії і зможете чудово розслабитись. Небажано працювати з землею: дачну роботу доручіть кому-небудь іншому. Говоріть якомога більше компліментів оточуючим. Пізніше це може зіграти вам на руку.

РИБИ

Це період, коли ви будете відчувати потужну енергію, що йде зсередини. Здійснюйте подвиги і підкоряйте світ зараз! Ідеальний час для занять спортом і ранніх підйомів. 9 червня будьте обережні: в цей день великий ризик бути обдуреною. Повністю покладайтеся на інтуїцію. У любовній сфері на вас чекає нечуваний успіх. Ви будете користуватися шаленою популярністю у протилежної статі. Використайте цей шанс!

zakarpatpost.net