У Лікарні Святого Мартина проводять безболісні ендоскопічні дослідження та виявляють навіть мінімальні відхилення від норми

На сьогодні вчасно проведена колоноскопія є найефективнішим методом скринінгу колоректального раку, що посідає третє місце за кількістю смертельних випадків у світовій онкологічній статистиці. Навіть, якщо ви не належите до групи підвищеного чи середнього ризику, після досягнення 45-річного віку варто проходити дане обстеження з профілактичною метою.

передплати газету Поради Здоров’я на своїй пошті – індекс 89266 💙 💛 рекламуйся в газеті 067 666 90 90

Великою перевагою колоноскопії є те, що процедура може виконуватися як для візуального огляду слизової оболонки товстої кишки, так і для забору зразку тканини із підозрілої ділянки для патогістологічного дослідження та малоінвазивного видалення новоутворень (наприклад, видалення виявленого поліпа), що здійснюється  безпосередньо протягом огляду.

Для вашого комфорту, за бажанням або за медичними показаннями, в Лікарні Святого Мартина є можливість виконати колоноскопію з анестезіологічним забезпеченням, що виконується та контролюється винятково лікарем-анестезіологом. Висококваліфіковані лікарі-ендоскопісти проводять комплексну діагностику і лікування з індивідуальним підходом до кожного пацієнта.

Прийом у лікаря-ендоскопічна  безкоштовний за наявності електронного направлення від сімейного лікаря чи вузького фахівця, інформує Мукачівська міська рада.

м.Мукачево, вул.Грушевського, 29 (Діагностичний центр лікарні)

вул.А.Новака (Пирогова) 8-13 (стаціонарні відділення)

ЗакарпатПост