Самопідпал пенсіонера в Ужгороді кваліфіковано як доведення до самогубства

Саме так правоохоронці кваліфікували самопідпал 51-річного чоловіка в Ужгороді, біля будівлі прокуратури Закарпатської області та господарського суду.

Про це повідомили в прокуратурі Закарпатської області.

На даний час вирішується питання про визначення підслідності у даному кримінальному провадженні за територіальним управлінням ДБР, розташованим у місті Львові, що поширює свою діяльність на територію Закарпатської області, куди, відповідно, будуть скеровані всі забрані матеріали для з’ясування мотивів та обставин вчинку потерпілого.

Однією з ймовірних причин даного вчинку ужгородця, можуть бути події, які мали місце у 2016 році за його участі та участі співробітників правоохоронних органів та працівників однієї з приватних установ, що наразі слухається в Ужгородському міськрайонному суді.

Працівники прокуратури Закарпатської області висловлюють щирі співчуття потерпілому та його сім’ї. Прокуратура сприятиме об’єктивному і неупередженому проведенню досудового розслідування та встановлення всіх обставин справи.

У той же час дружина чоловіка розповіла, що він останні дні перебував у стані сильного душевного хвилювання, мав психологічні проблеми після того, як програв суд. Конфлікт із правоохоронцями та однаєю з компаній, що надає кормунальні послуги стався 2 роки тому. Від того часу й тривала тяганина.

Люди в один голос говорять, що мова йде про газовиків.

zakarpatpost.net