Як бездомна дівчина стала Міс Каліфорнія

32-річна Крістіна Мередіт з Сент-Огастін (Флорида, США) провела більшу частину життя на вулиці.

Зараз вона служить в Корпусі підготовки офіцерів запасу армії США і незабаром закінчить Університет Північної Флориди з науковим ступенем в політології.

У Крістіни було непросте дитинство: вона зазнала сексуального насилля від дядька  та важких фізичних і психологічних травм від матері.

Їй довелося піклуватися про своїх сімох братів і сестер та працювати на численних роботах, щоб прогодувати родину, але зрештою вона опинилася у прийомній сім’ї.

Коли Крістіні виповнилося 18 років, вона взяла опіку над своєю молодшою сестрою і переїхала до Каліфорнії, де працювала на декількох роботах, щоб заробити на життя.

Намагаючись заощадити гроші для покупки житла, вона жила у власній машині та ходила приймати душ на громадський пляж.

У 2013 році її помітив один скаут та наполіг на тому, щоб вона прийняла участь у конкурсі краси «Міс Каліфорнія».

Крістіна перемогла в конкурсі, обійшовши тисячі учасниць, які роками готувалися до найбільшого конкурсу краси в Каліфорнії.

Крістіна Мередіт пройшла програму підготовки молодших офіцерів, яку проводить армія США.

Виступаючи перед учнями старших класів, вона сказала: «Ця програма врятувала мені життя. Я приписую весь свій успіх цій програмі, тому що вона дала мені цілеспрямованість, мету і товаришів».

Крістіна заснувала некомерційну організацію, щоб допомагати дітям, позбавленим батьківської турботи, благополучно увійти у доросле життя.

Вона додала: «Отже, у нас є 18-, 19-, 20-річні підлітки, які самотужки пристосовувалися до дорослого життя протягом багатьох років. Сімдесят відсотків хлопців опиняються у виправних закладах, 60 відсотків дівчат закінчують ранньою вагітністю, і ми дивуємося, чому ми стикаємося з цими проблемами.

Моя довгострокова мета полягає в тому, щоб балотуватися в місцеві органи самоврядування, щоб мати більше змоги допомагати іншим. Це тримає мене зосередженою і мотивує на подальші кроки».

Крістіна каже, що вона ніколи не уявляла, що вона досягне такого успіху в своєму віці. Їй завжди здавалося, що все закінчиться шлюбом і доглядом за дітьми.

Вона додала: «Мені, звісно, хочеться бути і дружиною, і матір’ю, але зараз це не першочергове. Моя служба в армії та у благодійному фонді покладає на мене обов’язки та зобов’язання, які для мене є пріоритетом».

zakarpatpost.net