За те, що розбила родину, закарпатка зламала коханці чоловіка ніс

Зраджені та покинуті жінки у відчаї здатні на чоловічі вчинки

Хтось переживає розрив стосунків через розлучницю, тихо плачучи в подушку, хтось бореться за чоловіка усіма можливими шляхами і умовляє його повернутись, а хтось – просто фізично мститься тій, що розбила родину, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Саме так вирішила зробити і Марія з Перечина (імена з етичних міркувань замінено). Хоча чоловік, який зрадив дружину, і не вартий того, аби за ним пустити сльозу, адже він сам завідомо вибрав іншу, але зрозуміти жінку можна, бо нею керували біль та образа.

Подія трапилась у жовтні минулого року о 10:30 біля місцевого магазину.

Зустрівши Лідію, Марія затіяла з нею сварку. Але суперниці це не сподобалось, тож вона почала ображати жінку  у відповідь. Поступово словесна перепалка переросла у бійку, під час якої скривджена дружина вдарила рукою кілька разів Лідію по обличчю.

Звісно, молодиці це не сподобалось, вона зняла побої і звернулася до правоохоронців, звинувативши Марію у побитті.

Травми у Лідії були справді. Вона отримала струс мозку та забій носа з викривленням переднісся.

Тож за свої дії Марії довелось відповідати перед законом.

На суді вона свою провину визнала і пояснила, що, зустрівши Лідію, затіяла з нею сварку через те, що жінка розбила її родину.

«Розлютившись, я не стримала емоцій та вдарила її декілька разів рукою в обличчя, а коли вона зігнулася, то ще раз нанесла удар коліном по носу. Після цього залишила Лідію на тому місці, де виник конфлікт, та пішла», – розповіла вона.

У подальшому Марія обіцяла більше не конфліктувати з суперницею.

Але суд визнав її винною у побитті  Лідії і присудив 1700 гривень штрафу. Для самотньої матері це досить велика сума, адже на вихованні у неї залишилась неповнолітня дитина.

Цікаво, як зреагував на всі ці події закарпатський Дон Жуан, через якого, власне, всі пристрасті й розгорілися. Чи хоч усвідомив, що сам зіштовхнув між собою двох жінок? Адже відповідальність у цій ситуації він мав би розділити із колишньою дружиною… принаймні фінансову.

Марія УЖАНСЬКА, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net