Семирічний хлопчик купив іграшкову фігурку за 10 тисяч доларів

Семирічний хлопчик з Сіднея (Австралія) скористався кредитною карткою своєї матері, щоб зробити на інтернет-аукціоні  покупку на 10 000 доларів. Він придбав мініатюрну іграшку – рідкісну фігурку банана Біллі з асортименту колекції  Stikeez.

Хлопчик, який страждає аутизмом, є великим шанувальником Stikeez. Раніше він просив маму – Донну Джейкоб – купити йому цю фігурку, але вона відмовилася. Тоді він знайшов бажану іграшку в Інтернеті і використав дані маминої кредитної картки, щоб здійснити свою мрію.

Донна не знала, що сталося, поки наступного дня не отримала підтвердження про покупку.

Вона негайно зв’язалася з продавцем, благаючи повернути гроші, але її прохання проігнорували. Їй сказали, що навряд чи вона отримає свої гроші назад.

Донна неодноразово зверталася до представників свого банку, інтернет-аукціону eBay і платіжної системи PayPal у відчайдушній спробі повернути кошти, але і там їй не допомогли.

Зрештою, втративши надію, вона прийшла на популярне шоу «Сьогодні ввечері», де розповіла свою історію перед мільйонами телеглядачів. Одразу після цього представництво eBay погодилося відшкодувати нещасній жінці всю суму.

Речник компанії заявив: «eBay розуміє, що трапляються різні обставини, і це одна із них. Ми гарантуємо, що покупець отримає відшкодування за покупку».

Зараз на аукціоні близько 34 лотів цієї колекційної фігурки, ціна за яку може вирости в ході аукціону до 20 000 доларів.

zakarpatpost.net