42-річна жінка, викрадена своїм колишнім, втекла після 22 років ув’язнення

Жертві викрадача з Росаріо (Аргентина) було всього 19 років, коли її тодішній хлопець викрав її і взяв у заручники.

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Їй вдалося вирватися з полону, коли її викрадач, 57-річний Оскар Р., пішов у ванну і з необачності забув зачинити вхідні двері будинку.

Потерпіла, чиє ім’я не називається, схопила мобільний телефон та гаманець зловмисника і вибігла. Пізніше вона повідомила про злочин у найближчому поліцейському відділенні. Оскар Р. був заарештований через кілька днів, повідом-ляє поліція.

Прокурор Лучана Валларелла розповіла місцевим ЗМІ, що підозрюваний був звинувачений у нападі та викраденні і може бути засуджений на строк від двох до шести років ув’язнення, якщо його буде визнано винним.

Прокурор визнала, що подібний вирок не співвідноситься з тим, які страждання довелося пережити нещасній жінці.

Пані Валларелла додала, що жертва зазнавала насильства з самого початку їхніх стосунків з Оскаром Р., він регулярно погрожував та бив її.

Коли сім’я дівчини дізналася про насильство над нею, вони спробували втрутитися. Після цього підозрюваний вирішив зробити жінку своєю заручницею. Перші два роки вона була прикута ланцюгом до  ліжка.

Оскар Р. погрожував причинити шкоду її сину від попереднього шлюбу, щоб змусити її бути покірною.

Він  також дозволяв потерпілій спілкуватися зі своєю сім’єю по телефону, але завжди був присутній при розмові, диктував їй, що вона має казати, та слідкував, щоб вона не бовкнула зайвого.

Зрештою через деякий час родичам здалося, що вона більше не хоче контактувати з ними.

За даними місцевих ЗМІ, потерпілій іноді дозволялося виходити з будинку, але виключно в компанії Оскара Р., проте для цього було необхідно голити голову і одягатися як чоловік.

На час проведення розслідування підозрюваного взято під варту.

zakarpatpost.net