Пенсіонерка з Англії влаштувала собі фотосесію в купальнику, але результат вийшов несподіваним для всіх членів сім’ї. На знімках родичі побачили дитину, але тільки жінка нікого не народжувала. І хоча малюк виглядає страшнувато, йому вже дали ім’я і навіть виділили окреме місце за столом, інформує Ukr.Media.

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Донна з Англії, поїхала з сім’єю на Кіпр, щоб відсвяткувати весілля своєї дочки. Сім’я і гості в очікуванні свята відправилися кататися на яхті, де 61-річна жінка вирішила зробити на пам’ять кілька знімків з курорту. Пенсіонерка розповіла, що відчувала себе чудово, коли позувала на яхті, і мріяла про відмінні фотографії.

Я крутилася, щоб позувати, як Бріджит Бардо, поки ми плавали на човні, і мій племінник Алекс Смарт клацав мене на свій айфон. Потім він відправив купу знімків своєму батьку Гаррі, щоб показати, як здорово ми проводимо час.

Коли сім’я подивилася фотки, вони помітили щось дивне на коліні жінки.

Ми побачили, що на моїй нозі — дитяче обличчя. Але Гаррі взагалі прийшов у захват і сказав, що бачив подібне в газеті, але коли розглянув наші знімки, зрозумів, що мій малюк — в десять разів краще. І я була змушена погодитися.

Донна розповіла, що сім’я стала детально розглядати її ноги на фото, і всі прийшли до висновку, що коліно виглядає так, ніби туди буквально пересадили дитяче обличчя.

Але жінка не засмутилася і не злякалася новому «мешканцю». За словами пенсіонерки, вони навіть придумали дитині ім’я.

Ми назвали малюка Ноббі, скорочено від Нобли, і жартували, що я приїхала на Кіпр і в своєму віці народила ще одну дитину.

Більш того, нового члена сім’ї зустріли з почестями.

Ми виділимо для Ноббі додаткове місце за весільним столом.

Особливо сильно побачене вразило племінника Донни Алекса — як раз він зробив ті самі фотки, з-за яких і почалася ця історія.

Напевно, це якась гра світла. Або тітка якось потягнулася і витягла коліно так, що на ній утворилося обличчя Ноббі. Мій тато бачив іншу особу у якогось хлопця з газети, але ми всі зійшлися на думці, що наше обличчя — набагато краще.

Схоже, що Ноббі — це і правда результат збігу, тому що в інший час коліна жінки виглядають цілком звичайно.