Як закарпатські заробітчани ділять проституток: «Я її оплатив! Це ж нечувано! Вкрасти мою жінку!»

Одного разу двоє заробітчан у Чехії напилися. Один пішов на квартиру спати, а інший замовив собі до ранку повію.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Утім надовго його не вистачило і він заснув. Дівчина ж почала зваблювати його товариша. На біду прокинувся чоловік, який власне і замовив повію.

Що ж там відбувалося – не повірите!

Вони побилися не на жарт і поламали один одному ніс, ребра та повибивали зуби.

«Я оплатив її послуги аж до ранку, вона мала бути моєю і тільки зі мною! Це ж нечувано! Вкрасти мою жінку! Хотів на шару порозважатись, за мій рахунок! Хай замовить собі свою. А за свою я голову готовий відірвати!» – пояснював згодом свої дії Іван на суді.

«Я прокидаюся серед ночі, а на мене хтось дивиться, кліпає очима. Я остовпів, мало не наклав під себе. Тим більше що після п’янки голова була туманною. Раптом дівчина встала з матрацу на підлозі, де відпочивав Іван, і підійшла до мене. Я спав на дивані. Вона зняла з мене ковдру і прилаштувалася поряд. Почала мене пристрасно цілувати в губи, знімати з мене одежу. Не говорила нічого, все робила мовчки. Мені так добре ніколи ні з ким не було. Все тіло тремтіло. Вона таке витворяла, що мені й не снилося раніше. Але раптом я побачив над собою силует свого знайомого. Він різко відштовхнув дівчину і почав кричати. Казав, що я сволота, зрадник, зруйнував нашу дружбу, украв у нього повію. Я ж готовий був їй оплатити послуги, та мене ніхто не питав», – заявив Дмитро.

Повний матеріал читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

У продажу – з 2 серпня. Купуйте у кіосках!

zakarpatpost.net