Чому закарпатські дівчата для селфі надувають губи

Соцмережі заповнені фотографіями з приватного життя закарпатців. Постять наші земляки найчастіше себе… у горах, за столом, на березі річки, на морському відпочинку, на роботі, в кафе… навіть на унітазі в туалеті чи на кладовищі біля могил. Деякі фото здаються дуже дивними, але самим авторам вони подобаються. Багато хто навіть не переймається тим, як він виглядає на селфі – головне, аби всі бачили, що довкола!

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Тож як правильно фотографувати себе, чого не повинно бути в кадрі, чи варто селфитися на похоронах та в церкви, виставляти напівоголених людей на світлинах?

Про це та інше у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» під час наших «Недільних бесід» ми говорили з фотографом Владиславом ТИМОШКОМ.

Для чого фотографуватися перед дзеркалом?

– Чи варто виставляти фото, зроблене перед дзеркалом?

– Загалом фото з дзеркалом може бути гарним, творчим, художнім, якщо його робить людина зі смаком. Проти такої композиції я загалом нічого не маю. Але якщо в дзеркалі відображається, наприклад, незаправлене ліжко або частина туалету, такі фото не варто оприлюднювати для широкого кола. Зараз кожен робить усе, що хоче, телефони є  у всіх. Головне – відрізнятись від інших. Тож у цьому контексті, можливо, і варто викладати такі фото у соцмережах, якщо мова йде тільки про те, аби не бути, як усі.

Чому дівчата для селфі надувають губи

– Фото з надутими губами. Так часто роблять дівчата, і виглядає це дуже вульгарно. Яка ваша думка?

– Особисто мені як чоловіку такі фото не подобаються, бо це неприродно. Таких губ у дівчат немає. Тому раджу уявити таку картину: чоловік, хлопець надуває губи і себе так фотографує? Смішно, правда? Але хлопці так не роблять. Тож дівчатам варто подивитися на себе з боку хлопців.

Біля чого не варто робити селфі? Чи варто на фото посміхатися? Що закарпатці фотографують найбільш неправильно?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 16 серпня.

zakarpatpost.net