Для чого закарпатські дівчата фотографують себе в туалетах

Соцмережі заповнені фотографіями з приватного життя закарпатців. Постять наші земляки найчастіше себе… у горах, за столом, на березі річки, на морському відпочинку, на роботі, в кафе… навіть на унітазі в туалеті чи на кладовищі біля могил. Деякі фото здаються дуже дивними, але самим авторам вони подобаються. Багато хто навіть не переймається тим, як він виглядає на селфі – головне, аби всі бачили, що довкола!

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Тож як правильно фотографувати себе, чого не повинно бути в кадрі, чи варто селфитися на похоронах та в церкви, виставляти напівоголених людей на світлинах?

Про це та інше у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» під час наших «Недільних бесід» ми говорили з фотографом Владиславом ТИМОШКОМ.

Для чого закарпатські дівчата фотографують себе  в туалетах

– Фото в туалетах, у ванних кімнатах, біля унітазів і умивальників – окрема тема. Чи варто робити такі фото?

– Стовідсотково, що ні. Я сам думаю, чому там інколи фотографуються. Та тому, що там нікого немає. От зайшла дівчина в туалет – нікого не бачить, поруч дзеркало, якесь світло і… починає себе фотографувати. Не думаю, що дівчата прямо шукають туалет, щоб навмисне саме там зробити селфі. При цьому, перш ніж оприлюднити, дівчина  робить десятки, а то й сотню світлин і виставляє лише якусь одну, яку вважає найбільш вдалою. За сторонньої присутності селфі в туалетах ніхто не робить.  Чи варто повним жінкам виставляти оголене тіло.

Біля чого не варто робити селфі? Чи варто на фото посміхатися? Що закарпатці фотографують найбільш неправильно?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 16 серпня.

zakarpatpost.net