Гороскоп на 21 серпня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні будьте готові до того, що ділові відносини будуть будуватися за принципом особистих симпатій і антипатій.

  • Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» 050 222-50-50

З формального боку, це, м’яко кажучи, не дуже добре.

Однак в реальності симпатії грають в ділових відносинах далеко не останню роль. Так що якщо впевнені у своїй харизмі – дійте!

ОВЕН

Сьогодні у Овна може прокинутися талант робити слона з будь-якої мухи. Протягом дня у нього раз у раз викликатимуть роздратування всілякі дрібниці. Якщо не хочете уславитися занудою і причепою, намагайтеся поменше уваги звертати на негатив і недоліки оточуючих. Зате сьогодні у Овна чудово будуть виходити будь-які справи, що вимагають скрупульозності і уїдливості. Ось на них і треба витратити день!

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні Тельця може нестримно потягнути в великі, галасливі компанії, щоб хоч на мить опинитися в центрі уваги. Ну, якщо і не виявитися, то хоча б помріяти і пофантазувати на цю тему. Нічого поганого в цьому немає, однак постарайтеся не занадто заноситися, щоб не викликати критики на свою адресу. Тим більше що на глузування і шпильки Телець сьогодні буде реагувати подвійно гостро.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки постійно будуть відволікатися на домашні справи і турботи. Ну і добре. Саме час зайнятися будинком і облаштуванням побуту, а все інше сміливо можна відкласти на потім. Все одно ніяких грандіозних проривів і результатів сьогоднішній день не обіцяє. Ось тільки не варто надавати великого значення дрібницям і невеликим неприємностям, інакше Близнюки ризикують зациклитися на них на кілька днів.

РАК

Сьогодні  день у Рака буде буквально переповнений непорозуміннями, і причиною цього стане непослідовність самого Рака. У цей день йому не те щоб захочеться свідомо порушувати правила, просто його раз у раз будуть відволікати різноманітні дрібниці. Те, на що в інший день Рак не звернув би уваги, сьогодні може несподівано захопити його, тим самим порушивши всі його плани на день.

ЛЕВ

Сьогодні у Льва прокинеться особливе чуття на все прекрасне – перш за все, на гроші. Вірогідність знайти сьогодні якщо і не скарб, то якусь стару заначку дуже висока. Ну і щодо заробітку день обіцяє порадувати Льва приємними сюрпризами. Можна, наприклад, натякнути начальнику про надбавку до зарплати – він сприйме це прихильно. А от щодо переїдання Льву треба бути обережнішим, інакше він ризикує завдати своїй фігурі важкий удар.

 ДІВА

Сьогодні межа між «треба» і «хочу» стане для Діви зовсім вже хиткою. Їй захочеться дати волю собі і своїм почуттям. Однак йдучи на поводу у бажань і емоцій, Діві не варто чекати від оточуючих схвалення своїх дій – у них погляд на ці речі може виявитися зовсім не на її користь.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  з самого ранку Терези будуть знаходитися в споглядальному настрої. З усіх моделей поведінки найбільш логічним для них здасться непротивлення обставинам. При цьому Терези будуть незвично тонко відчувати перспективні тенденції, і цілком могли б використовувати це своє чуття з користю. Ось тільки чомусь їм не захочеться в ці процеси втручатися і в них брати участь. Іншими словами, знання того, як домогтися успіху, сьогодні буде мирно уживатися в Терезах з повним небажанням діяти.

СКОРПІОН

Сьогодні навіть якщо ви не творча людина, зробіть виняток. Зірки гороскопу в цей день максимально посилюють у Скорпіона творчий потенціал. Цей день дуже гарний для того, щоб якщо і не створити який-небудь шедевр, то хоча б просто присвятити час мистецтву. Але не тільки. День також обіцяє Скорпіону багато можливостей для спілкування з цікавими людьми на цікаві теми.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні в голову Стрільця прийдуть цікаві ідеї, які можуть сприятливо позначитися як на його кар’єрі, так і на житті взагалі. А може, замість корисної ідеї зав’яжеться якесь не менше корисне знайомство. Романтичним воно буде чи, а ось в матеріальному сенсі виявиться перспективним. У будь-якому випадку, сьогодні Стрільцю дуже не завадить тримати ніс за вітром – може запахнути грошима!

КОЗЕРІГ

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють надати Козерогу можливості для нових цікавих зустрічей і знайомств. Не дивно, якщо одне з цих знайомств виявиться романтичним. Правда, чекати від нього серйозного продовження навряд чи варто. В іншому ж день для Козерога обіцяє пройти насичено і цікаво. Ну, а щоб опинитися в потрібний час в потрібному місці, покладайтеся на свою інтуїцію – вона сьогодні буде у вас на висоті!

ВОДОЛІЙ

Сьогодні головною силою Водолія стануть його слабкості. І ще якою силою! Користуючись цими слабкостями, Водолій буде буквально тероризувати оточуючих. А його вміння домагатися свого будь-якими шляхами досягне апогею. Самому ж Водолію при цьому буде здаватися, що нічого незвичайного в його поведінці немає, а грати на почуттях оточуючих – справа цілком природна. Так і домашнім тираном стати недовго!

РИБИ

Сьогодні протягом дня настрій Риб буде постійно змінюватися. Сміх може змінитися несподівано хмаркою, що набігла, проте вже через кілька хвилин  знову здасться сонце. Одним словом, надавати емоціям Риб в цей день велике значення не варто. Важливі справи, заплановані на сьогодні, Рибам теж краще відкласти. Або передоручити їх тому, чий настрій буде менш вимогливим.

zakarpatpost.net