Чоловік кинув свою дівчину, коли дізнався таємницю з її минулого

20-річний Алекс із Сіднея (Австралія) закохався в жінку 25 років. Невдовзі вони почали зустрічатись і вступили в інтимні стосунки.

  • Чоловік кинув свою дівчину, коли дізнався таємницю з її минулого

Але через дев’ять місяців їх спільний друг розповів, що обраниця Алекса приховує від нього велику таємницю.

На одній із вечірок його друг, будучи напідпитку, обмовився, що дівчина Алекса змінила стать у 18-річному віці.

Спочатку чоловік навідріз відмовлявся повірити у почуте.  Але таблетки естрогену, які Алекс знайшов серед речей коханої, розвіяли усі сумніви.

Розповідаючи свою історію у радіоефірі, Алекс сказав: «Все було добре, справи йшли чудово, принаймні, я так гадав.

Почувши цю шокуючу звістку, я ледве не впав. Мені було важко повірити у почуте, всередині кипіли змішані емоції, я не міг це прийняти», – сказав він.

Тож коли я зіткнувся з нею, я знайшов її пігулки, знайшов її таблетки естрогену … Моє серце стислося, я відчув себе спустошеним, я розлютився – я відчув водночас велику кількість різних емоцій».

Алекс каже, що вважав її доволі привабливою, але якби знав, що вона трансгендер, не став би заводити з нею стосунків ні в якому разі.

Він додав: «Я навіть не здогадувався, що щось не так. Ніщо не видавало в ній колишнього чоловіка – навіть у ліжку вона вела себе дуже природньо.

Але основою будь-яких стосунків є довіра, і їй слід було розповісти мені про своє минуле.

Я відчуваю себе обманутим і не можу цього пробачити».

Алекс розірвав стосунки і більше не контактує ані зі своєю колишньою дівчиною, ані з її батьками, ані з їх спільним другом, який відкрив йому очі.

zakarpatpost.net