На Хустщині першокласник мало не втопився, упавши в яму вуличного туалету

Про страшну подію в соціальній мережі повідомив Роман Келемен. За його словами, реформи в освіті в нас віідбуваються тільки на папері, бо насправді діти зіштовхуються з гіркою реальністю.

  • Більше цікавих новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуй газету у кіосках Закарпаття!

“У п’ятницю , 13.09.2019р., в с. Забрідь Хустського район, в Забрідській ЗОШ 1-3 ступенів першачок школи впав у вигрібну яму шкільного туалету. На щастя його друзі-однокласники побігли за вчителями, щоб ті врятували школяра, який провалився в туалет.

Дитину врятували, витягнувши з шкільних фекалій. Всі батьки шоковані таким випадком , а викладачі як завжди замовчують стан шкільного туалету , щоб їх не звільнили .І це вже не перший випадок у районі, коли школярі молодшої ланки провалюються у вигрібні ями”, – йдеться у дописі. – А тепер подивіться на цей шкільний туалет і дайте оцінку роботи директору школи, сільському голові, начальнику відділу освіти Хустського району та області та органам влади.

На жаль, наші школи не забезпечені елементарним, і це не провина вчителів, які викладаються наповну, а про такі ситуації змушені під тиском замовчувати…”

zakarpatpost.net

Варикоз