Спортсменка, яка стала жертвою викрадача, переконала його подарувати їй свободу

Австрійська тріатлоністка розповіла, як стала жертвою психічно нездорового викрадача.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Наталі Бірлі їхала на велосипеді неподалік міста Грац (Австрія), коли її зненацька збив червоний фургон. Водій вийшов, ударив її палицею по голові і кинув у багажний відсік свого автомобіля.

«Коли я прийшла до тями, то побачила, що на мені немає одягу, я прив’язана до крісла в якому старому будинку і в мене зламана рука», – розповідає Наталі таблоїду Kronen Zeitung.

«Мій, викрадач був сповнений ненависті. Він зав’язав мені очі і, погрожуючи ножем, змусив пити алкоголь. Потім він намагався мене задушити, після чого кинув до ванни, де погрожував втопити, якщо я не виконуватиму його забаганок».

Наталі помітила, що в домі росте багато орхідей і вирішила скористатись цим, зробивши комплімент, в якому похвалила красу та доглянутість квітів.

«Раптово нападник став добрішим до мене», – каже спортсменка.

Він розповів, що колись був садівником та мав непростий життєвий досвід. Його батько рано помер, мати страждала від алкоголізму,  а подруги йому постійно зраджували.

Увійшовши в довіру, Наталі запропонувала чоловікові укласти угоду.

«Давайте зробимо вигляд, що все це – прикра випадковість», – запропонувала вона йому, – і ви просто мене відпустите.

Чоловік врешті погодився. Він відвіз її додому і повернув велосипед, на якому увесь час працював  GPS-датчик, завдяки показанням якого поліція з легкістю знайшла злодія.

Правоохоронні органи зараз намагаються встановити, чи був підозрюваний причетним до будь-яких інших випадків викрадення. І’мя чоловіка не розголошується.

zakarpatpost.net