Осіння насолода, яка вам точно сподобається! Суп-пюре з червонокачанної капусти

Оновлена і надзвичайно популярна на Закарпатті газета «Домашня кулінарія» продовжує вражати читачів абсолютно новими цікавими, легкими у приготуванні і надзвичайно смачними рецептами.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653
Обкладинка свіжого номера газети «Домашня кулінарія»

Суп-пюре з червонокачанної капусти

Вам знадобиться:

червонокачанна капуста – 900 г

картопля – 1 шт.

цибуля ріпчаста – 1 шт.

часник – 3 зубчики

бульйон – 1 літр (курячий або овочевий)

масло вершкове – 2 ст. ложки

сіль, перець – за смаком

У велику і глибоку каструлю відправте топитися масло. Туди ж додайте дрібно нарізану цибулю і часник. Помішуючи, готуйте протягом 5 хвилин на середньому вогні.

Через деякий час до цибулі і часнику відправте нашатковану капусту і порізану кубиком картоплю. Овочі добре посоліть і поперчіть. Перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом 5 хвилин.

Коли капуста пустить сік, додайте до овочів бульйон. Накрийте знову каструлю кришкою і на великому вогні проваріть ще 8 хвилин.

В окрему миску відкладіть пару столових ложок капусти. Інший вміст каструлі готуйте ще 5 хвилин, щоб капуста стала м’якою. Збийте суп блендером до однорідної гладкої консистенції.

Подавайте суп порційно в тарілки, присипавши зверху залишеною капустою, сухариками, зеленню.

Маса нових рецептів тільки у газеті «Домашня кулінарія»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Передплатний індекс: 68339.

zakarpatpost.net