Вона й подумати не могла, що все так обернеться.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Дівчина ходила з хлопцем на побачення лише заради дорогих подарунків і не думала про те, щоб будувати з ним серйозні відносини. Однак після кількох зустрічей дама зрозуміла, що все виходить з-під контролю, тому що вона закохалася. Тепер вони живуть у шлюбі, попри велику різницю у віці. А молода дружина запевняє, що зробила свій вибір за покликом серця, а не заради фінансового благополуччя, інформує Ukr.Media.

20-річна Міранда Канді познайомилася з 34-річним Аарон Комбсом на сайті знайомств. На той час дівчина тільки переступила поріг повноліття і працювала офіціанткою в ресторані. Грошей, які вона отримувала за свою роботу, вистачало впритул, так що дама не могла дозволити собі якихось надмірностей або подарунків. Але їй завжди хотілося одягатися у все найкраще і в повній мірі насолоджуватися життям, тому вона придумала, як досягти своєї мети.

“Я жила в Канзасі і була 18-річною студенткою, яка хотіла від життя як можна більше”, — сказала дівчина.

У 2017 році вона зареєструвалася на сайті знайомств, але зробила це не заради того, щоб знайти кохання всього свого життя. Міранда відхиляла анкети однолітків, тому що її цікавили тільки дорослі чоловіки з великим достатком. Природно, що до молодої дівчини дорослі дядьки проявляли особливий інтерес, тому від залицяльників не було відбою. Однак міс Канді відразу всім дала зрозуміти, що буде ходити на побачення лише заради дорогих подарунків, грошей і оплачених рахунків у ресторанах.

Попри такі вимоги, бажаючих провести романтичний вечір з молодою дівчиною було дуже багато. Кожен день вона ходила на побачення з різними чоловіками, а її матеріальне становище покращувалось. Так, один незнайомець якось заплатив Міранді 3000 фунтів, не кажучи вже про дорогі подарунки. Дама насолоджувалася моментом і ніколи не думала про те, щоб будувати з кимось стосунки, але одного разу вона не захотіла ні з ким зустрічатися, але все змінилося, коли офіціантка познайомилася з Аароном.

Містер Комбс заплатив Міранді 240 фунтів за зустріч. Після першого побачення вони змогли знайти спільну мову та інтереси. Звичайно, хлопець запропонував їй провести ще один вечір разом (природно, що за гроші), а дівчина погодилася. І це рішення стало знаковим у її долі.

Парочка зустрілася ще чотири рази, а потім Міранда зрозуміла, що закохалася, тому відмовилася брати гроші. Їхні стосунки розвивалися з неймовірною швидкістю, так що через деякий час дівчина переїхала в будинок до Аарона. А невдовзі хлопець зробив їй пропозицію руки і серця, на що дама відповіла згодою. І, за словами міс Канді, вона сама не вірить в те, що відбувається.

“Я ніколи не шукала любові. Я просто зустрічалася заради своїх цілей. Аарон ставиться до мене з повагою, цінує мою думку”, — додала дівчина.

zakarpatpost.net