Гороскоп на тиждень: 11 – 17 листопада 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

На самому початку цього етапу фахівці в області астрології радять утриматися від прийняття кардинальних рішень, що належать до сфери особистого життя і кар’єри.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці!
  • Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

У вівторок на небосхилі буде повний місяць, що негативно позначиться на душевній рівновазі. Вам захочеться залишитися наодинці з самим собою і повалятися в ліжку. Дивіться на світ оптимістичніше і не втрачайте контакту з друзями – навіщо сумувати, якщо можна відмінно провести час!

Дні, коли удача вам співчуває 13.11, 14.11, 17.11

Дні, коли очікуються труднощі: їх немає

ОВЕН

Овни зможуть успішно вирішити всі питання, пов’язані з грошима. Вам трапиться прибуткова справа – не пропустіть свій шанс розбагатіти! Повноцінно харчуйтеся і приділяйте увагу своєму самопочуттю. Цей знак зодіаку іноді просто схиблений на роботі, аж до нехтування правилами гігієни. Не допускайте цього і обов’язково відпочивайте. Вам необхідно привести в порядок власні думки – почати краще з наведення порядку на робочому місці. В кінці тижня, в п’ятницю, у вас немов з’явиться друге дихання.

ТЕЛЕЦЬ

Цей знак зодіаку ніби випробують на кмітливість і наявність різноманітних здібностей. Тельці ж не сумніваються, що вони гідні набагато більшого, адже їх самооцінка об’єктивна. Протягом тижня вам випаде кілька випадків проявити невідомі вам самим таланти. Пробуйте свої сили – самореалізація буде успішною. Не упускайте з виду і сферу особистого життя – в кінці осені саме час знайомитися і ходити на побачення.

БЛИЗНЮКИ

Увесь тиждень для Близнюків стане вдалим періодом. Врахуйте, що на роботі від вас чекають виконання професійних обов’язків. А ось любити вас просто так будуть навряд чи. Тому цінуєте рідних і бувайте з ними частіше. Цьому знаку зодіаку не завадить провести в своїй оселі ремонт. В крайньому випадку обмежтеся прибиранням. Близнюки не відрізняються сталістю, коли мова йде про справи – вони можуть кинути почате і приступити до іншого проекту. У суботу та неділю вам краще зайнятися самоосвітою і почитати цікаву книгу.

РАК

Раки якийсь час трималися осібно і намагалися по мінімуму контактувати навіть з найближчими людьми. Досить демонструвати свою неприступність. Весь тиждень життя кипить ключем: якщо не будете позіхати, зможете цікаво провести час. Кар’єра цього знака зодіаку стабільно йде в гору. При бажанні можете відправитися в поїздку – вона пройде успішно. Ближче до п’ятниці також непогано зробити невелику подорож.

ЛЕВ

Левам несподівано дістанеться велика сума грошей. У цій ситуації найрозумніше – не піддаватися емоціям і не спустити всі гроші на вітер. На роботі вас цінують, і керівництво готове підтримати вашу кандидатуру при підвищенні. Тим представникам цього знаку зодіаку, хто до сих пір не зважився змінити рід діяльності, на тижні випаде чудова нагода зробити це. Не «тягніть кота за хвіст», дійте рішуче! Починаючи з четверга, будьте готові до складнощів у взаєминах з другою половинкою.

ДІВА

Поточний тиждень для цього знака зодіаку – чудовий час для отримання освіти. Заліки, тести, всілякі іспити і тому подібні «випробування» ви витримаєте блискуче. В особистому житті настав етап, коли вам треба перевести відносини на потенційно інший рівень – виберіть час і обговоріть це з партнером. Не відмовляйте від зустрічі з друзями – самота вам зараз ні до чого. Починаючи з четверга, Діви стануть переосмислювати своє минуле і сьогодення, замислюватися про самореалізацію. Не піддавайтеся розпачу – всі труднощі тимчасові.

ТЕРЕЗИ

В кінці осені у Терезів непростий період. Мало того, що ви стали не впевнені в собі, так ще і справ безліч, причому як в професійній сфері, так і в побуті. У вівторок повний місяць і тривожні думки буквально здолають людей, народжених під цим знаком зодіаку. Не будьте надто відкриті з іншими: їм нема чого знати про вас усі таємниці. Навпаки, «напустивши туману», ви придбаєте в очах оточуючих особливої ваги. Слухайте внутрішній голос – він поведе вас по вірному шляху. У сфері любовних взаємин весь тиждень буде панувати ідилія.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці!
  • Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

СКОРПІОН

Тиждень вкрай вдалий для зміцнення любовних і ділових зв’язків. Будьте пильні, діяльні і не пасуйте перед складними ситуаціями. Проте, в колі колег краще уникати надмірної відвертості. Пам’ятайте, що ваше особисте життя і плани на майбутнє – не теми для обговорень під час робочої перерви. Чим менше про вас знають, тим серйозніше будуть сприймати. Починаючи з четверга, не виключені чималі витрати: наприклад, на яке-небудь торжество. Порада всім Скорпіонам – не купуйте того, без чого цілком можна обійтися.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям треба не боятися настояти на своєму – лише в цьому випадку ви зможете досягти того, до чого прагнете. З понеділка по четвер очікується збільшення грошового потоку, причому цього знаку зодіаку не доведеться робити нічого особливого. В кінці осені погода не балує теплом, і ризик застудитися чималий. Тому одягайтеся по погоді. Не перевтомлюйтеся протягом тижня, висипайтеся як слід і не нервуйте через дрібниці.

КОЗЕРІГ

Козероги зовсім закинули самоосвіту. Починайте надолужувати згаяне – більше читайте, дивіться науково-популярні передачі. Це допоможе розширити кругозір і привнесе позитивні зміни в особистому житті. Можливо, що віртуальне знайомство переросте в щось серйозне. Зате уїк-енд пройде не так райдужно. Причиною, швидше за все, виявиться поведінка ваших друзів. Але треба пам’ятати, що у кожної медалі 2 сторони – ви нарешті зрозумієте, кому можна вірити, а кому ні.

ВОДОЛІЙ

Водоліям саме час подумати про те, як краще вкласти гроші. Заодно не завадить прорахувати бюджет. Не дійте навмання – як слід все зважте і зберіть необхідну інформацію. Протягом тижня, виберіть час і нанесіть візит родичам. В кінці тижня, з 16 по 17 листопада, зверніть увагу на свій душевний стан: проблеми побутового характеру можуть привести вас в зневіру. Не турбуйтеся і спробуйте поставитися до того, що сталося філософськи.

РИБИ

Рибам доведеться мимоволі «попрацювати» психологом – їм будуть виливати душу. Сімейні пари на поточному тижні мають обговорити животрепетне питання – не бійтеся бути відвертими зі своєю другою половинкою. Не сидіть весь цей час вдома, обов’язково розважайтеся. Відвідайте в вихідні театр, сходіть на прем’єру фільму або просто посидьте з друзями в кафе.

zakarpatpost.net