АНОНС. Чоловік так вдарив двоюрідного брата, що той помер

Родич прийшов у гості з ножем у руках, а загинув сам… від кулака

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини».

У серпні минулого року між двома родичами розгорівся конфлікт, в результаті якого один загинув. Трагедія сталася на Мукачівщині, пише газета «ЯСНО».

  • Газета «НЕДІЛЯ» із грудня змінює назву на «ЯСНО»

Під час сварки, що відбувалася прямо на узбіччі дороги, один з чоловіків вдарив спочатку кулаком у обличчя, а потім ліктем у голову іншого. Від удару нещасний впав на землю та знепритомнів. Згодом брат намагався привести його до тями, викликав «швидку», але через чотири місяці чоловік помер.

Свою провину Дмитро (імена у матеріалі замінено) визнав та розповів, що з Юрієм у нього завжди були теплі стосунки, непорозумінь між ними не виникало.

«Того дня ми були з дружиною на гостині, під час якої покійний з невідомих причин затіяв зі мною сварку. Після того ми пішли додому, – запевнив чоловік. – Наступного дня приблизно о 7 ранку я разом з матір`ю та рідним братом був вдома, коли раптом прибіг син і сказав, що у двір прийшов Юрій із ножем у руках. Спочатку на вулицю вийшов брат, а через 5-10 хвилин і я. Юрій ображав моїх дітей нецензурними словами. Жодних ударів кулаками я йому  не наносив. Покійний ударився об лікоть, який я підставив, щоб уникнути удару ножем, після чого впав на землю і більше до тями не приходив. Я давав йому воду, а потім виклав «швидку», давав гроші на його лікування і ніколи не бажав йому зла».

Повний текст читайте тільки в газеті «Неділя Закарпатські новини».

У продажу з 15 листопада.

Газета «НЕДІЛЯ» із грудня змінює назву на «ЯСНО»

zakarpatpost.net