Велика і зубаста акула припливла до людей, але вона не хотіла їх їсти, а хотіла трохи ласки

Велика біла акула змусила дайверів тремтіти від страху, коли виплила поруч з їх човном. Проте риба не стала нападати на людей і не намагалася перевернути морське судно. Всім своїм виглядом хижачка показувала, що припливла для того, щоб з нею пограли. Ось тільки після таких розваг кількість сивого волосся на голові може збільшитися вдвічі, інформує Ukr.Media.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Дайвери з Австралії можуть сміливо святкувати другий день народження після того, як зустрілися з білою акулою. Вони вийшли у відкрите море, а разом з ними вирішила поплавати й хижа риба. Природно, коли зубаста показалася з води, у людей серце пішло в п’яти. Адже частіше за все, зустрічі з цими мешканцями підводного світу закінчуються трагічними наслідками для двоногих.

Однак раптова гостя, яка завітала до дайверів як грім серед ясного неба, дотримувалася свого плану. Акула, судячи з усього, навіть не думала нападати на людей, а всього лише хотіла трохи уваги до своєї персони. Мабуть, у неї був грайливий настрій, тому вона підпливла до людей, щоб вони з нею пограли. От тільки ніхто її ентузіазму не оцінив (зі зрозумілих причин).

Але велика акула людської мови та емоцій не зрозуміла, так що всім виглядом загравала з людьми. Риба навіть показала їм свою пузо в надії на те, що його почухають, але на жаль. Однак відкритий ігнор з боку дайверів анітрохи не засмутив хижачку, і вона не втекла з образою в серці.

Коли акула зрозуміла, що ніхто з нею не буде грати, то вирішила трохи пригрозити дайверам. Так що без традиційного «кусь» не обійшлося.

Звичайно, люди не залишили таку незвичайну поведінку акули без уваги та висловили свою думку на цей рахунок.

zakarpatpost.net