Гороскоп на 3 грудня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп радить бути уважними, звертати увагу на дрібниці, адже наше життя складається саме з них.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 666-90-90

Успішними можуть виявитися мандрівки на лоно природи. Хоча вже й холодно. Але подихати свіжим повітрям корисно завжди. Як відомо, у природи немає поганої погоди. Тому одягайтеся тепліше та вирушайте у мандрівку. Тим більше, що сьогодні – вихідний.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

ОВЕН

День може виявитися корисним для домашньої роботи. Можете майструвати, куховарити, займатися прибиранням – усе вийде дуже добре і якісно. Страви будуть смачними, вироби довершеними. Можете не думати про результат, головне – беріться за справи. Нині у вас – день хатньої праці.

ТЕЛЕЦЬ

Усі новини, які почуєте, а вони неодмінно до вас прийдуть, виявляться позитивними. Під вечір чекайте на гостей. Із ними ви чудово розважитесь, чудово відпочинете, почуєте багато цікавого… про себе в тому числі. Тож приємного проведення часу!
БЛИЗНЮКИ

Нині у вас буде день спілкування з друзями. Навіть якщо не зможуть завітати в гості, говоритимете з ними по телефону. Почуєте багато нової і надзвичайно корисної для майбутнього інформації. Запам’ятайте її. Незабаром неодмінно знадобиться.

РАК

Цей день сама доля вам пропонує провести з найдорожчими людьми, у рідній оселі,яку ви заслужено вважаєте своєю фортецею. Ви проведете його дуже приємно. Будьте щедрими на вияви любові і кохані люди віддячать вам за тепло сторицею.

ЛЕВ

Нині вам треба вирватися в люди – у кіно, у кафе, на концерт, у гості до друзів. Хоча б вийдіть на вулицю і прогуляйтеся. Вам час показати себе іншим. Цей день – ваш зоряний час,аби завести нов.і і корисні знайомства. Спілкування обіцяє бути приємним та тривалим.

ДІВА

Нині день творчості. Займіться чимось таким, що зможе вас надихати і в інші періоди. Можете спробувати себе умалюванні, чи у поезії, танцювати під приємну музику. Хочете романтики? Запаліть свічку і насолоджуйтесь. І зовсім не має значення, чи є хтось поруч

ТЕРЕЗИ

Зорі віщують зустрічі з давніми друзями,однокласниками, із людьми,з якими ви давно не бачилися. Миті, проведені разом зараз, дозволять переосмислити життя і знайти в собі приховані можливості, які незабаром згодяться.

СКОРПІОН

Добре, якщо зможете кудись поїхати. У цей день вам треба  подорожувати, бувати на лоні природи. Там ви отримаєте найвищу насолоду, про яку ви вже так давно мріяли. Тіштеся спогляданням природи і  приємно проведіть вихідні.

СТРІЛЕЦЬ

Зірки радять присвятити цей день веселощам. Можете одягнути щось яскраве і прогулятися, або розіграти друзів і весело разом із ними посміятися. Створіть собі самі нову пригоду. Це підніме настрій і вам, і оточуючим. Ваш сміх нині буде заразним.

КОЗЕРІГ

Ви любите бути в центрі уваги, вам подобається, коли вами захоплюються. І нині це вам вдасться. Навіть незнайомці вас помітять. Але найкраще все ж сьогоднішній день провести з тими, хто найближчий, хто вже багато років поруч. Вони потребують вашої підтримки!

ВОДОЛІЙ

Сьогодні – день пошуку себе. Займіться вдосконаленням, власним здоров’ям та красою. Усі процедури обіцяють будуть максимально корисними. Інформація, отримана нині, може виявитися доленосною і змінити не тільки ваші погляди, але й плани. Можете отримати неочікувані гроші.

РИБИ

Нині на вас чекає багато рутинної роботи. Але увечері ви матимете змогу добре відпочити. Доля щедро нагородить вас за працьовитість. Скористайтеся шансом. Він може з’явитися цілковито несподівано, навіть через Інтернет.

zakarpatpost.net