Гороскоп на 2 грудня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють підвищену ясність свідомості, логічність і спостережливість.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 666-90-90

Будь-які справи, що вимагають розумової роботи, будуть даватися легше звичайного. Однак не завжди достатньо знати, що і як зробити. Потрібно ще й хотіти це здійснити, підвищити ділову активність. Тільки зібравши волю в кулак, можна подолати лінь і пасивність. Тоді день виявиться надзвичайно плідним у сферах, що вимагають логіки і ясного розуму: в науці, навчанні, аналітиці, плануванні.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

ОВЕН

Сьогодні зірки гороскопу радять Овну заглянути в себе і задуматися над тим, чи не зайшов він у глухий кут в якомусь питанні? Можливо, це так, але Овен боїться собі в цьому зізнатися? Неважливо, якої галузі стосується питання, – дружби, роботи, грошей або любові. Час займатися самообманом пройшов, пора поглянути в обличчя фактам. Якщо, проаналізувавши події, Овен зрозуміє, що зайшов не туди, – не страшно. Тож нині саме хороший день для того, щоб позбутися ілюзій і з усіх можливих варіантів вибрати правильний шлях.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні зірки гороскопу радять Тельцю дізнатися про якусь людину краще. Мова не обов’язково йде про романтичне знайомство, цією людиною може виявитися і знайомий, і колега, і навіть випадковий попутник. Нині у спілкуванні Телець буде керуватися логікою, а не емоціями, так що у нього є шанс дізнатися максимум інформації про кого завгодно. Замість звичайної розмови ні про що Телець може випитати факти біографії і пристрасті співрозмовника, а також поділитися своїми, вивівши відносини на новий рівень. В майбутньому це обіцяє стати в нагоді Тельцю.
БЛИЗНЮКИ

Сьогодні зірки гороскопу радять Близнюкам втекти від суєти, щоб залишитися один на один зі своїми думками – день схиляє їх до того, щоб слухати своє серце. Філософськи налаштовані Близнюки можуть сміливо ставити будь-які питання – є велика ймовірність того, що, заглянувши в себе, вони отримають відповідь. Не треба боятися навіть таких глобальних питань, як «Чого я хочу від життя?», «Куди йду?», «Що робити далі?». Відповіді на них існують, і в глибині душі Близнюкам вони вже відомі, залишилося зізнатися в цьому собі.

РАК

Сьогодні запорука успіху Рака в справах – це вміння об’єктивно оцінювати свої сили. Протягом дня може виникнути ситуація, коли йому буде потрібною консультація фахівця. Можливо, Раку не вистачатиме інформації для роботи, а може, мова йде про щось інше. Так чи інакше, Раку нині слід пам’ятати про те, що одна голова добре, а дві краще. Якби кожен розраховував лише на себе, ми до сих пір жили б в сирих первісних печерах.

ЛЕВ

Нині Лев може відчувати бажання як слід подискутувати! Кажуть, що будь-яка жінка з нічого може зробити три речі: капелюшок, салат і скандал. Лев же нині проігнорує перші дві, зосередившись на останньому. Його бойовий настрій загрожує вилитися в суперечки – бажання довести оточуючим свою правоту буде нездоланним. Єдиний вихід для оточуючих – це погодитися з аргументами Лева: якщо його інтелектуальну перевагу визнають, Лев буде повністю задоволений.

ДІВА

Сьогодні Діва здатна відчувати невпевненість у всьому, за що вона береться, і це не кращим чином позначиться на її справах. Навіть якщо все йде гладко, Діва здатна відчувати масу коливань! Через це можливі затримки і пробуксовки. Щоб уникнути проблем, Діві необхідно з самого ранку налаштуватися на активний, діловий лад, почавши день з зарядки і контрастного душу. Невпевненість зніме як рукою, а життя заграє новими фарбами!

ТЕРЕЗИ

Сьогодні у Терезів буде шанс взяти на себе якісь нові зобов’язання, які принесуть нові перспективи. Може йтися про пропозицію руки і серця, нову ділянку робіт, новий виток кар’єри тощо. Втім, навіть якщо цього не станеться, Терези можуть зіткнутися з ідеєю або ситуацією, яка з часом виведе їхнє життя на нову висоту. Зірки гороскопу радять Терезам не боятися нових обов’язків і зобов’язань: овчинка вичинки варта. Тим більше, якщо ця овчинка – ціле золоте руно.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон зможе, якщо захоче, блиснути своїми знаннями в будь-якій розмові! Зірки гороскопу наділяють його товариськістю і умінням невимушено демонструвати співрозмовнику свою ерудицію. Це дозволить йому вигідно себе показати, наприклад, здати іспит, підкорити своєю начитаністю співрозмовника, провести переговори, представити новий проект. В інтелектуальному спілкуванні Скорпіону не буде рівних, ну а ерудиція буде актуальна у всьому, навіть в любові.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні існує велика ймовірність того, що Стрілець захоче зайнятися облаштуванням свого будинку або іншого особистого простору: машини, дачі, робочого місця. Більш того, хазяйновитість, яка прокинулася в ньому потребує негайно підключити до цього інших – ідеї Стрільця про облаштування побуту можуть відрізнятися глобалізмом, так що своїми силами йому не обійтися. Близьким Стрільця пощастить, якщо він обмежиться лише генеральним прибиранням – нині зі своїм розмахом він цілком здатний затіяти і капітальний ремонт.

КОЗЕРІГ

Сьогодні душа Козерога буде вимагати інтелектуальних і філософських бесід, тому головною метою для нього стануть пошуки гідного співрозмовника. Втім, навіть якщо Козеріг такого не знайде, зірки гороскопу обіцяють, що нині він все одно реалізує свою потребу в цікавому спілкуванні. Навіть просту дружню розмову Козеріг здатний звести до інтелектуальної суперечки або до азартних змагань в ерудиції! Козеріг налаштований сперечатися до хрипоти, але важливий йому буде не стільки результат, скільки сам процес емоційного обміну думками.

ВОДОЛІЙ

Сьогоднішній день Водолію варто присвятити розробці планів, особливо тих, які приємно гріють душу або гаманець. У будь-яких проектах, пов’язаних із грошима і розумними способами їх витратити, зірки гороскопу віщують Водолію успіх, хай то будуть  фінансові вкладення, рішення про розширення бізнесу або плани про те, куди з’їздити у відпустку. Мозок Водолія обіцяє працювати чітко і конструктивно, виробляючи ідеї, головною перевагою яких є практичність.

РИБИ

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють підвищену ясність свідомості, логічність і спостережливість. Будь-які справи, що вимагають розумової роботи, будуть даватися легше звичайного. Однак не завжди достатньо знати, що і як зробити. Потрібно ще й хотіти це здійснити, а ось до ділової активності день вас, на жаль, зовсім не схиляє. Тільки зібравши волю в кулак, можна подолати свою лінь і пасивність. Тоді день виявиться надзвичайно плідним у сферах, що вимагають логіки і ясного розуму: в науці, навчанні, аналітиці, плануванні і т.д.

zakarpatpost.net