Гороскоп на 5 грудня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп віщує успіх тому, хто не звик залишати невирішених справ і питань.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 666-90-90

Зірки будуть схиляти до ясності в усьому, починаючи від думок в голові і закінчуючи стосунками з близькими людьми. Будь-які неясності можуть викликати напади раптового роздратування. З цієї причини в спілкуванні з оточуючими краще уникати будь-яких недомовок або туманних натяків, сьогодні набагато доречніше буде жити за формулою: «Так – це так, ні – це ні, інше – від лукавого». А ось суперечок сьогодні краще уникати, так всім буде спокійніше і простіше.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

ОВЕН

У цей період варто обмежитися нескладними справами. Від масштабних починань краще поки відмовитися. Уникайте фізичних, емоційних і серйозних розумових навантажень. Вечір підходить для шопінгу. Вдалими буде поїздки, зустрічі з давніми друзями і родичами.

ТЕЛЕЦЬ

В цей день перед вами можуть встати нові завдання. Важливо зберігати холодність розуму і в усьому керуватися логікою і здоровим глуздом. За складні справи варто братися, тільки якщо у вас є надійні помічники. Образи і розбіжності можуть виникнути в особистому плані, але намагайтеся тримати себе в руках.

БЛИЗНЮКИ

Можна братися за нові справи, спробувати розширити коло спілкування. Використовуйте цей час для поновлення реальних і віртуальних контактів. Не варто позбавляти себе маленьких задоволень, так як від цього напряму залежатимуть ваші настрій і самопочуття.

РАК

Обстановка на роботі може загостритися. Причина цього – загострення конкуренції серед колег. Якщо відчуєте, що не все виходить, – не йдіть напролом. Силою ви навряд чи досягнете результату. У відпустку поки відправлятися не варто. Краще ще попрацювати, щоб не пропустити потрібну мить, який послужить вам черговою сходинкою в кар’єрі.

ЛЕВ

Постарайтеся не нервувати через дрібниці, прораховувати свої дії на один крок вперед. У особистому житті може виникнути непорозуміння. Якщо в поведінці кого-небудь з родичів вас щось не влаштовує, не поспішайте кидатися в бій. Краще поясніть спокійно, що вам не подобається.

ДІВА

Розташування планет в цей день благоволить подорожам. Кудись поїхати і відпочити для вас, так і для ваших близьких, буде справжнім благом. Це дозволить поповнити запас сил і енергії, а знайомство з визначними пам’ятками значно розширить кругозір і доставить масу позитивних емоцій.

ТЕРЕЗИ

Можна будувати плани, давати обіцянки, займатися пошуком інформації і заводити нові зв’язки. Не ігноруйте поради і настанови більш досвідчених людей. День підходить для наведення ладу в справах, генерального прибирання або невеликого косметичного ремонту в будинку.

СКОРПІОН

Нові ідеї можуть бути реалізованими. Доведеться витрачати набагато більше енергії на справи, які раніше давалися легко. Порадувати можуть звістки від близьких людей. Ваші поради виявляться корисними для тих, хто звернеться до вас за допомогою.

СТРІЛЕЦЬ

Зірки радять триматися впевнено і ні в якому разі не здаватися, навіть якщо вам буде здаватися, що обставини сильніші за вас. Зараз з’явиться шанс придбати цінний професійний, а також життєвий досвід, відточити раніше отримані навички на ділі.

КОЗЕРІГ

Це невідповідний час для спілкування, укладення угод. До сумнівних пропозицій поставтеся обережно, не переоцінюйте свої сили і можливості партнерів. У фінансових питаннях виявіть стриманість і утримайтеся від покупок, в яких немає особливої ​​потреби.

ВОДОЛІЙ

He варто планувати на даний день заняття, що вимагають фізичної або психологічної витривалості, тривалої концентрації уваги. Побалуйте себе сьогодні чимось приємним, особливо якщо на це у вас були заздалегідь відкладені гроші.

РИБИ

Ви будете налаштовані на отримання нових вражень. Зростає роль дружнього спілкування. Більше часу проводьте в колі людей, яким близькі ваші інтереси. Якщо ви дотримуєтеся дієти або займаєтеся спортом, то прийшов час зробити перерву.

zakarpatpost.net