Чому більшість закарпатців добровільно знищують імунітет собі та своїм дітям

В Ужгороді, незважаючи на холод, дехто веде активний спосіб життя. Таких, на жаль, небагато. У 120-тисячному місті в передноворічний ранок можна побачити близько 200 людей бігають набережними, рибалять, ведуть активний спосіб життя. Ще частка вигулює собак, але їх змушують вийти з квартири здебільшого домашні улюбленці.

  • Читай закарпатські новини у газеті «Закарпатські оголошення»

І все ж більшість закарпатців особливо у вихідні рідко коли встають з дивану. Багато хто сидить або з телефоном у руках, або перед телевізором чи комп’ютером.

А через низьку рухливість виникає багато захворювань, адже здавна відомо, що рух – це життя. А багатогодинне просиджуванні у закритому приміщенні знижує імунітет. Хоча як приємно прогулятися свіжим повітрям, поблукати парками та скверами. Тим більше, що в нас розкішна природа і вибиратися навіть у ліс недалеко. Краще вийти на вулицю, посидіти на лавиці, почитати газету, ніж проводити час у закритому просторі. Більше новин про Ужгород та область читай  у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net