Позитивний, натхненний, сяючий ужгородець летить стрімголов, незважаючи на шок перехожих та погоду

Напівоголений у мороз

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

У мороз і ожеледь юнак гасає містом на велосипеді без сидіння. Коли його бачиш, у голові відбувається вибух емоцій! У той час коли інші люди ледве ступають кілька кроків, з усіх сил тримаючись на ногах, аби не впасти, цей дивак просто летить поміж натовпом. Довкола нього всі закутані у теплі куртки, у зимових чоботах, шапках та шарфах, а він – у літніх кросівках, тоненьких штанах та футболці з вирізаними рукавами, з оголеним торсом і усмішкою на вустах. Можете собі таке уявити? А ті, хто знають цього екстремала, уже навіть не дивуються! Він здатний навіть не на таке!

Сьогодні газета «ЯСНО» познайомить вас із хлопцем, що вміє смакувати кожним подихом життя і шокувати людей.

Їздить стоячи і при цьому виробляє різні трюки

Макс Вереш – 19-річний ужгородець. Ми познайомилися ще декілька років тому. Тоді привернув увагу завдяки своєму стилю – їздити взимку без верхнього одягу на своєму велосипеді, бігати набережними у лютий холод напівоголеним. У той день було 10 із позначкою мінус.

Макс уже звик до уваги. Колись він розповідав, що його вигляд людей шокує, що дехто думає, нібито він не у своєму розумі, навіть грубо називає його ненормальним. Однак, за його словами, завжди були й такі, хто щиро ним захоплювався, пропонував йому власну одежу, найчастіше – безхатченки або дуже бідні люди. Були й такі, що знімали з себе куртки і простягали хлопцеві. Але більшість усе ж просто просили Максима одягнутися, бо мовляв, дивлячись на нього, стає холодно кожному.

Можливо, вони гадали, що юнак – один із них. Утім у нього просто такий стиль життя – дивувати, вражати і не звертати увагу на те, хто що говорить.

Зараз Максим, як і кілька років тому, вирушив у два градуси морозу кататися.  На вулиці – страшна ожеледиця. А на його велосипеді переднє колесо практично лисе. Їздить він стоячи і при цьому ще й виробляє різні трюки. Випромінює якусь свіжу чисту енергетику. Його очі сяють. Вітаємось. Хлопець гальмує. Підходить. Його кросівки дуже слизькі. На велосипеді гальм немає. Але він тримається. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net