Лікарю, я – абсолютний імпотент! – сказав «сексуальний маніяк»

Сексуальне охолодження чоловіка зовсім не пояснювалося наявністю у нього таємниці позашлюбного зв’язку. Чоловік за все своє життя був близький тільки з двома жінками, першою та другою дружинами. Спад почався з неприємностей по роботі: його несправедливо понизили в посаді через непорозуміння з малокомпетентним начальником. Болісно переживаючи свої образи, він ловив себе на тому, що саме про них думає в ліжку з дружиною. Статеве бажання зникло зовсім. Мало того, підозри і докори дружини привели до того, що він став боятися близькості. Порнографію купував з єдиною метою: спробувати з її допомогою виконувати подружній обов’язок. На жаль, ця спроба до добра не призвела.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

– Лікарю, я – абсолютний імпотент! – сумно закінчив свою розповідь «сексуальний маніяк».

До честі дружини, вона легко погодилася з доводами лікаря, що їй нема чого боятися, не пішов від неї чоловік до іншої жінки. Лікування чоловіка відновило його потенцію і остаточно примирило подружжя.

Причиною хвороби  послужила невротична реакція, що розвинулася на тлі слабкої статевої конституції. Про цю слабкість свідчили і пізнє статеве дозрівання цього чоловіка, і невисокі статеві потреби, і особливості його ендокринного профілю, встановлені лабораторно. Перша дружина спочатку задовольнялася низькою сексуальною активністю, яку він компенсовував їй ніжністю під час близькості. Проте за роки заміжжя її потреби зросли – і вона пішла до чоловіка, більш відповідного їй в ліжку. Сексуальні стосунки цього чоловіка з другою дружиною були набагато гармонійніші, ніж з першою. Її навіть зворушувало, що чоловік, не наполягаючи на власній розрядці, часом зводив їх близькість до ніжних обіймів і пестощів. Але саме це стало виводити її з себе, коли вона припустила, що чоловік «витрачається на іншу».

Лікування  не обмежувалося медикаментозною та психотерапевтичною корекцією неврозу, воно включало також фізкультуру, плавання, аутотренінг, знайомство зі способами підготовки до статевої близькості. Це в достатній мірі компенсувало раннє згасання статевої функції на тлі слабкої статевої конституції.

Спробуйте знайти толерантність до еротичних захоплень Вашого чоловіка. Можливо, варто попросити у нього вибачення за «злом» його інтимних папок і домовитися про те, що надалі він не буде приховувати від Вас ні фотографій, ні фільмів? Однак з тією умовою, що йому не соромно буде показати їх і Вам. Це і буде критерієм їх «доброякісності» і довіри між вами. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net