Чоловік збив дитину, і щоб приховати сліди, закопав її у лісі

12 років батьки не могли знайти те страшне місце

Сталася якось біля нашого села  велика трагедія. Водій збив дитину. А щоб замести сліди, закопав її в лісі. Ніби хтось і бачив, як незнайомець копає яму серед дерев. Але де саме, ніхто вказати не міг. Ліс великий. Увесь він у ярах та у горбах. Не будеш весь ліс перекопувати. Як хлопчика не шукали тоді, він додому вже не повернувся. Бо не міг повернутися – його збила машина.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Мама день і ніч молилася за нього. Дуже побивалися родина за дитиною, але нічого вдіяти не могла. А потім Бог дав їм другу дитинку. І біль потроху почав стихати.

Маленький хлопчик був дуже схожий на свого померлого братика. Але поки малому не розказували про страшну трагедію, що сталася в родині. Та він якось сам уранці каже:

– Мамо! Мені дуже часто сниться якийсь хлопчик. Він веде мене лісом. Ми сідаємо біля одного горбика. І він каже: «Дивися! А я тут похований».

– Мати аж зойкнула, коли таке почула.

– А де те місце? – спитала його стривожено.

– Ходіть, я вам покажу! – відповів малий. Та так рішуче, ніби йому було не 6 років, а цілих 20.

Зібралися батьки з малим до лісу. Дуже сумнівалися, що можуть натрапити на невідому могилу сина, який загинув 12 літ тому. Це ж не місто, де бачиш, що ти стоїш біля вокзалу, аптеки чи крамниці. Тут всі дерева майже однакові. І не знаєш, як тут орієнтуватися у просторі.

Але малий так зосереджено вів їх уперед, що вони були навіть приголомшені його рішучістю.

І раптом син зупинився. Присів і погладив землю. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net