СуперМакс із Ужгорода не любить холод, а роздягається і виходить на мороз

Я добре пам’ятаю, що Максим взагалі не любить холод, обожнює приймати гарячу ванну. Утім, незважаючи на це, він зважується на вчинок, немислимий для більшості людей.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Але ж він має рацію! Якби ми більше рухалися, нам не було б так холодно у квартирах, ми б рідше вмикали опалення. Скільки грошей ми б заощадили на комунальних послугах. Ми багато сидимо за комп’ютерами чи просто з телефонами руках. А скільки часу багато хто з нас проводить на дивані перед телевізором. А потім люди починають нарікати на погане самопочуття.  Взагалі хвороби опорно-рухової системи вважаються захворюванням сучасності. Тих, хто мало рухається, переслідують викривлення хребта, сколіоз, а згодом остеохондроз. Варто додати ще й цілий букет хвороб від неправильного харчування. Скільки ж у нашому меню лише жирного, гострого, копченого та смаженого. А скільки газованих напоїв та фастфуду чи не на кожному кроці. Ще років 20-30 такого не було. Людині ж треба бути ближчою до природи, вживати більше овочів і фруктів, які є справді натуральними й багатими на корисні мікроелементи та вітаміни.

Максим же у харчуванні дотримується певних правил.

«Я майже перестав вживати цукор, – каже він. – Зараз не їм чіпси, сухарики, не п’ю солодкі газовані напої. Я не хворію, почуваюся повним сил, енергійним. Мені подобається вести активний спосіб життя. Не можу весь час сидіти у квартирі, довго знаходитись на одному місці. Люблю природу, багато плаваю влітку, часом виходжу на пробіжки».

Він справді виглядає чудово, дуже оптимістичний, позитивно налаштований, неймовірно комунікабельний, відкритий. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net