Закарпатцям пояснюють, як найкраще говорити про СЕКС із партнером

Що робити, якщо для близькості немає партнера, а любощів хочеться? Як розповісти чоловікові чи дружині про таємні еротичні бажання? Як впливає на збуджуваність алкоголь?

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Багато хто соромиться говорити на ці теми, а вони хвилюють дуже багатьох. Тож сьогодні на запитання читачів газети «ЯСНО» відповідає сексолог Михайло Бейлькін.

– Мій чоловік вважає, що говорити про секс непристойно. Як мені натякнути йому про те, що мені це подобається? Боюся, що він вважатиме мене збоченкою.

– Говорити про секс потрібно, такі розмови – один з видів важливих видів сексуальної стимуляції. Можливо, чоловік може обійтися і без цього, оскільки він легко збуджується. Але якщо жінці потрібні не тільки ласки, а й розмови на тему сексу, чоловікові треба сказати про це прямо. В одному з романів Фейхтвангера витончена римська аристократка втрачала голову, коли її коханець під час пестощів говорив їй грубі і цинічні непристойності. Обидва сприймали це як знак абсолютної інтимного довіри і любові. Чомусь жінки думають, що чоловік сам здатний здогадатися про їх сексуальні бажання. Але у чоловіків інший, ніж у жінок, тип сексуального сприйняття. Якщо у вас є свої індивідуальні сексуальні мрії і бажання, якщо ваші ерогенні зони мають свої особливості, то навіщо це приховувати? Коханій людині треба прямо сказати, що до чого. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net