Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №4

Чому українці закриті до розмов про секс, роками кохають без взаємності і скоюють самогубства

Обкладинка свіжого номера газети «Ясно»

Психолог розповіла про жертовність у стосунках, деспотизм у родинах та булінг у школах

Що робити, коли людина, яка подобається не відповідає взаємністю? А якщо починається сезонна депресія? Якщо дитину атакують однокласники у школі? Або коли проблеми у сексуальному житті і немає порозуміння з боку партнера?

Як два брати покохали одну дівчину і вона стала дружиною обом

Закохані досі приходять у Ліс кохання, аби їхні почуття не згасли ніколи

В Україні багато унікальних куточків, які варто відвідати кожному. Є місця сили, місця здоров’я і, звичайно ж, місця кохання. Сьогодні газета «Ясно» розповість вам про дивовижний куточок у Миколаївській області. Там, серед широкого степу, простягається неймовірної краси оазис – Трикратський ліс.

У Львові пенсіонер під час сварки у під’їзді зарізав сусіда

Бо той прийшов у гості і вкрав гроші

Конфлікт між чоловіками в одному з багатоквартирних будинків розгорівся після вживання алкоголю. Після сварки на сходовому майданчику 66-річний пенсіонер встромив ножа спочатку у шию, а потім у серце 43-річного сусіда. Від отриманих травм нещасний помер.

12 ударів ножем! Через ревнощі сумчанин вирішив поквитатися із суперником

Двоє чоловіків за серце жінки влаштували справжній гладіаторський поєдинок

Трагедія трапилася 14 червня 2019 року  на Сумщині. Іван (імена з етичних міркувань змінено) ніяк не міг змиритися з тим, що його колишня дружина почала налагоджувати ободисте життя і в неї з’явився інший чоловік.

Як говорити про СЕКС із партнером

І чому алкоголь може вбити найгарячіші бажання

Що робити, якщо для близькості немає партнера, а любощів хочеться? Як розповісти чоловікові чи дружині про таємні еротичні бажання? Як впливає на збуджуваність алкоголь?  Багато хто соромиться говорити на ці теми, а вони хвилюють дуже багатьох.

Після зустрічі з Віктором життя кардинально змінилося

Вона була молодою, вродливою, успішною, але не коханою…

Женя була дуже вродливою дівчиною: високою, стрункою, з чорним, як ніч волоссям та блакитними очима. Ще в школі хлопці задивлялися на неї, але вони її зовсім не цікавили. «Горда», – казали про неї навіть друзі, але гордою Женя не була, просто в житті у неї були зовсім інші плани.

Жінка народила свого первістка у 61 рік

Ана Марія Понтело Морейра з Бразилії, яка працює асистентом медсестри, народила сина у літньому віці, здійснивши свою давню мрію.

Як щедрі українці роблять птахів каліками

Насправді доброта, з якою люди хочуть допомогти диким тваринам, призводить до смерті у муках

Українці люблять птахів і активно їх підгодовують, особливо взимку. У містах спілкування з пернатими є своєрідним видом релаксу. Йти годувати качок, лебедів і навіть голубів – є вже своєрідною традицією у багатьох родинах. Але найчастіше підкормлюють птахів не зерном, а чомусь хлібом. Чи безпечним є такий корм? Це і з’ясовувала нині газета «ЯСНО.

Чому сидіння за комп’ютером  повільно вбиває українців

Поганий настрій, дратівливість, хворбливість, сонливість – хвороби ХХІ століття

Людина від народження перебуває у постійному русі. Придивіться до новонародженого або малюка-дошкільняти – і перший (особливо), і другий – весь час рухаються, щось роблять, намагаються вхопити, підняти, віднести, розламати і т.д. і т.п. З віком фізична активність помітно падає, що обумовлено програмою розвитку організму, закладеною природою. Учені стверджують: якби доросла людина здійснювала таку ж кількість рухів, як і новонароджене дитя, то вже за кілька годин загинула б від перенапруги.

Одеситка підстригалась усього раз у житті і має довжелезну косу – більше 2 метрів

Дочки-близнючки української Рапунцель мріють стати схожими на маму

Її називають українською Рапунцель. Їй 35 років, живе у Одесі. Дівчина працює моделлю, але справжню популярність їй принесла коса, яку вона відрощує із п’яти років.

Аби здійснити мрію, восьмирічний Кирило зробив неможливе! 

Мільйон лайків заради собаки!

Восьмирічний Кирило Пацеля з Кропивницького зібрав аж мільйон лайків у Іnstagram, щоб отримати цуценя.

Сусід отруїв Люсю, а потім позбувся і від Робія, а поліція його навіть не оштрафувала

Кара Божа спіткала його зовсім несподівано

На жаль, в Україні гуманного ставлення до тварин у суспільстві мало. Це підтверджують непоодинокі факти знущання над домашніми улюбленцями як і з боку господарів, так і випадкових людей. Про них дякуючи соцмережам часто стає відомо багатьом. Однак страшних трагедій від цього не меншає.

Екс-президент США несподівано став продюсером

Одним з можливих проектів майбутнього для продюсерського центру подружжя Обама називається екранізація книги самої Мішель.

Sia зізналася, що усиновила хлопчика

Популярна австралійська співачка Sia дала відверте інтерв’ю, в якому вперше розкрила деякі деталі свого особистого життя.

Молода дівчина Леонардо ДіКапріо розповіла про мінуси стосунків з відомим актором

Акторку ображає, що незнайомі люди бажають їй зла

22-річна актриса і модель Каміла Мороне, яка з 2018 року зустрічається з 45-річним Леонардо ДіКапріо, розповіла про складнощі, з якими зіткнулася через стосунки з зіркою. Виданню WSJ вона зізналася, що публічність зробила її об’єктом критики.

Колишня дружина Джонні Деппа закрутила роман з жінкою

Голлівудська актриса Ембер Херд ймовірно закрутила новий роман.

Зірку фільмів «Аквамен» і «Альфа Дог» папараці зняли в Палм-Спрінгс, Каліфорнія, з її новою подругою Б’янкою Бутті.

Популярний фастфуд запропонував роботу принцу Гаррі і Меган Маркл

Мережа ресторанів зголосилася допомогти герцогу і герцогині Сассекським стати фінансово незалежними.

Молимося, щоб так все і було: Добронравов розповів про плани «Кварталу» на нових «Сватів»

Знімальна група раніше забороненого в Україні серіалу «Свати» боїться що-небудь загадувати, проте автори проекту сподіваються випустити новий сезон до 2021 року.

У Ані Лорак буде весілля?

Співачка Ані Лорак змусила шанувальників думати, що вона виходить заміж за свого молодого бойфренда Єгора Гліба. Приводом для розмов в мережі стало одне з останніх фото артистки, на якому вона засвітила обручку.

Адель схудла на 45 кілограм: дієтолог розкрила секрет співачки

Сіртфуд-дієта відома з 2016 року. Її автори нутриціоністи Ейдан Гоггінс і Глен Маттен.

Тренер і дієтолог співачки Адель розкрив секрет, як знаменитості вдалося схуднути на 45 кілограмів.

Полякова: У мене завжди був смак до грошей, зароблених власною співом

Українська співачка Оля Полякова заявила в авторській програмі засновника видання “ГОРДОН” Дмитра Гордона, опублікованій на YouTube-каналі “У гостях у Гордона”, що завжди любила заробляти гроші співом.

Римські гладіатори були вегетаріанцями

Римські гладіатори були вегетаріанцями, а в якості тонізуючого напою після тренувань вживали розчинений у воді попіл. Таке відкриття зробили австрійські антропологи, що проводили розкопки на руїнах Ефеса (Мала Азія)

Назвали, хто може врятувати планету від глобального потепління

Міжнародний валютний фонд опублікував результати проведеного за його завданням дослідження «Природне розв’язання проблеми зміни клімату». Розрахунки екологів показали, що кожен кит здатний зв’язувати велику кількість вуглекислого газу та відновлення їх чисельності дозволить вивести зайві парникові гази з атмосфери.

Вчені назвали 5 ознак геніальності, яких немає у звичайних людей

Що відрізняє генія від звичайної людини? Як влаштовано його мислення? Який характер?

Виявляється, є 5 головних ознак, за якими можна дізнатися, якою є геніальні людина.

Українці розробили пристрій для польоту на Місяць

Може, невдовзі й у відкритий космос вийдуть.

На міжнародній виставці Dubai Airshow 2019 конструкторське бюро “Південне” показало макет місячного посадкового апарату, виготовлений із застосуванням адитивних технологій.

Назвали реальну зарплату нардепів

Нардепи зараз отримують на руки 65 тис. грн. Про це заявив голова Комітету виборців України Олексій Кошель.

Україна почала заробляти на медичному туризмі

Україна в 2019 році заробила на медичному туризмі $182 млн. За рік прийняла близько 65 тисяч медичних пацієнтів з-за кордону. За словами віце-президента Української асоціації медичного туризму Ігоря Торського, в 2018 році для лікування в Україну приїхали близько 60 тисяч іноземців.

У США жінка прибирала сніг у костюмі єдинорога

У Нью-Йорку жінка прибирала сніг з дороги біля свого будинку у костюмі єдинорога. Про це повідомили ABC на своїй сторінці в Instagram.

«Чорнобиль» став другим у рейтингу найпопулярніших серіалів 2019 року

Серіал «Чорнобиль» посів друге місце у рейтингу найпопулярніших серіалів 2019 року за версіє IMDb, поступившись “Грі престолів”.

Україна потрапила у двадцятку країн, де найбільше дивляться порно

Україна знову опинилася на 16-му місці за кількістю переглядів на сайті Pornhub за підсумками року, обігнавши Росію. Про це повідомляється в блозі Pornhub Insights.

Кому пропонують найбільше роботи в Україні: топ-5 спеціальностей

У 2019 році найбільш популярною була вакансія продавця. Саме на таку робітничу професію роботодавці шукали найбільше людей.

У супермаркеті в Харкові ловили мавпу

У Харкові в одному із супермаркетів ловили мавпу, яка втекла з контактного зоопарку. Відповідне відео було розміщене на сторінці у соцмережі однієї із груп міста Харкова.

Українці продають більше валюти, ніж купують

2019-го українці продали на $177 млн більше, ніж купили.

«Вже чотири роки поспіль громадяни продають валюти більше, ніж купують. 2019 року ця позитивна різниця становила $177 млн. Обсяг готівкового ринку загалом зріс на понад 40%», – повідомили в Національному банку.

Україна потрапила в ТОП-10 за інвестиційною привабливістю «зеленої» енергетики

Україна піднялася на 8-е місце у рейтингу інвестиційної привабливості «зеленої» енергетики країн, що розвиваються. У 2018 р. країна займала 63-ю позицію.

Касові апарати в смартфоні уже доступні у тестовому режимі

Як повідомила пресслужба Кабінету міністрів, податкова почала тестувати безкоштовне програмне РРО для смартфонів і планшетів.

5 фактів про безвізові поїздки до ЄС з 2021 року

Останнім часом у ЗМІ поширюється інформація про зміни для громадян України умов безвізових поїздок до ЄС з 2021 року. Представництво України при Європейському Союзі підготувало публікацію, щоб ще раз пояснити всі деталі та уникнути будь-яких непорозумінь. Більше – у газеті «ЯСНО».  Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. zakarpatpost.net