Моя сестра виходить заміж за мого колишнього чоловіка

Коли мені було 20, я вийшла заміж за Льошу, йому було 22. Ми недовго зустрічалися, моя вагітність застала нас зненацька. Було прийнято рішення одружитися, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

  • «ПОРАДИ» – корисна та цікава газета для всієї сім’ї

Як чоловік Льоша був ніякий, він не любив мене, це було видно, але сина обожнював. Мене не влаштовувало його ставлення до мене, він не приділяв мені уваги, не робив ніяких подарунків, сюрпризів, холодно ставився до моїх прохань.

Я ревнувала його до сина, адже для нього він робив все. Почалися сварки, докори, скандали.

Льоша не міг протистояти моєму натиску. Я зажадала розлучення, мені хотілося бути з чоловіком, який мене любить, а не просто проводить час.

Ми розлучилися, але він часто приїжджав у гості до сина. Я жила в квартирі в мами, де проживала і сестра Люба. Я тоді й подумати не могла, що все так станеться.

Люба ніколи не славилася популярністю серед хлопців. Я раніше не помічала, щоб її хтось проводжав, дарував квіти, щоб вона збиралася на побачення. Вона була скромною, тихою, домашньою дівчиною.

Все змінилося близько року тому. Ми з мамою почали помічати зміни в її поведінці, а 3 місяці тому вона зізналася, що у неї з’явився чоловік. Ми зраділи! Повний текст читай у газеті «ПОРАДИ». Купи у кіоску або передплати на своїй пошті!  Індекс 91145. zakarpatpost.net