Чому сучасні українці стратили б Христа ще більш жорстоко

Як Інтернет робить людей  озлобленими, хворобливими та краде в них дорогоцінний час

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Зараз велика частина українців настільки міцно підсіла на Інтернет та соцмережі, що там проводить і весь робочий день, і вечір, який би можна присвятити родині. «Тебе там досі немає?» – якось днями запитала одна знайома від іншої і додала: «Та ти ж півжиття пропустила!» Чи справді це так? Адже саме соцмережі нерідко стають причиною нервових розладів, а не хорошого настрою, саме там поширюється найбільше неперевіреної  і відверто неправдивої інформації, саме там гають свій час ті, хто б міг зробити дуже багато користі як для себе, так і для інших.

Тож чи дійсно життя в Інтернеті – це благо для людини, чи все ж більше втрачені можливості і згаяний час? Відповідь на це питання і шукала газета «ЯСНО».

Цікаво, що такі способи катувань, як деякі закарпатці, які пишуть коментарі в Інтернеті, не вміли вигадати навіть середньовічні кати, які професійно займалися стратою та допитами людей. Хіба нормальні люди будуть вигадувати тортури?

Якби Христос жив зараз, то наші земляки, які в нього б не повірили, вигадали б у соцмережах набагато жорсткіші і кровожерливіші способи розправи. Якщо не вірите в це, то почитайте коментарі самі.

Однак церква для наших земляків – свята справа. Представники певних конфесій так само готові закидати словесним камінням кожного, хто має іншу думку. Тож сміливців, які наважуються піднімати релігійні питання, коментатори можуть довести до неврозу.

Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net