Що робити, аби відчувати себе королевою у будь-якому віці

Приємно виглядати молодше свого віку. На жаль, іноді буває і навпаки. Тому необхідно знати про фактори, які  старять найбільше.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Сивина. Може з’явитися рано через проблеми зі здоров’ям, брак кальцію в організмі, дієти і стрес. Тож слід вести здоровий спосіб життя. Сивину регулярно зафарбовувати, не забуваючи і про відросле коріння. До речі, темний тон волосся, як правило, додає років, а блонд молодить!

В’яла шия. Шкіра шиї дуже тонка, найбільш схильна до передчасного старіння. Тому зволожувати і живити шкіру шиї слід не менш ретельно, ніж обличчя. Взимку її потрібно укутувати шарфом від морозу. Стежити за поставою, оскільки опущена голова і сутулі плечі послаблюють тонус м’язів шиї.

Недоглянуті руки. Жінку у віці завжди видають руки! Захист шкіри рук і догляд за ними завжди має бути актуальним. Повні передпліччя також асоціюються зі зрілістю. Не забувайте про вправи для мускулатури рук. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net