В Ужгороді пропонують за гроші вигулювати тварин

 

Знайти роботу на Закарпатті можна. Вдома є вакансії для багатьох спеціалістів різного профілю.  Часто роботодавці готові платити персоналу хороші гроші, головне – аби працювали наші земляки відповідально та були готовими до вдосконалення. Однак чомусь у нас популярною є думка, що шукати роботу краще за кордоном. Та це не зовсім так, сьогодні газета «РоботаГроші» розвіє найпоширеніші міфи про роботу.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Вдома зовсім немає роботи

Це не так. Часто роботодавці не можуть знайти працівників. Як розповіли у газеті «РоботаГроші», найбільш затребуваними у нашій області є швачки, офіціанти, бармени, кухарі, різноробочі, пекарі, охоронці, касири.

Якщо у вас уже є професійні навики, але в іншій сфері, вас готові перевчити. Отже,  найбільш популярними для навчання є професії: косметолог, візажист, манікюрник, педикюрник,  перукар, кухар, бармен, водій, адміністратор, електрогазозварник, коваль, кравець, оператор верстатів з програмним керуванням, робітник фермерського господарства (включає в себе уміння працювати на тракторі, водити авто, ремонтувати с/г машини та устаткування, доглядати за тваринами). Для тих, хто бажає відкрити власну справу навіть організовуються курси «Підприємець-початківець».

Також для господинь є робота прибиральниць, доглядальниць за старенькими або за дітьми. Навіть любителі тварин можуть знайти роботу для душі. Наприклад, в Ужгороді пропонують за ними доглядати і вигулювати… звісно, за гроші. Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net