Чи дійсно за роботу на Закарпатті більшості платять платять копійки

Знайти роботу на Закарпатті можна. Вдома є вакансії для багатьох спеціалістів різного профілю.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Часто роботодавці готові платити персоналу хороші гроші, головне – аби працювали наші земляки відповідально та були готовими до вдосконалення. Однак чомусь у нас популярною є думка, що шукати роботу краще за кордоном. Та це не зовсім так, сьогодні газета «РоботаГроші» розвіє найпоширеніші міфи про роботу.

 За роботу на Закарпатті більшості платять платять копійки

Це не зовсім так. Зарплати роботодавці пропонують різні. Наприклад, як інформують у газеті «РоботаГроші», офіс-менджеру готові платити від 7 до 10 тисяч гривень, продавцю – від 7200, касиру – від 7600, вантажнику – від 7500, кухарю, офіціанту – 8-10 тисяч гривень.

Обвалювальнику м’яса у супермаркеті в Ужгороді – 10200, помічнику адвоката – 10-15 тисяч, працівникам СТО – від 20 тисяч, диспетчеру – 10-12 тисяч гривень, студентам пропонують роботу з оплатою від 7 до 10 тисяч гривень.

Також мережа крамниць шукає по всій області продавців, касирів. Їм пропонують зарплату 9-10500 гривень.

Крім того, в Ужгороді шукають кухарів у ресторани. Їм готові відрахувати до 20 тисяч гривень, а пекарям – 18-20 тисяч гривень.

Водії категорії «В» зі своїм авто вдома можуть заробити на фірмі до 25 тисяч гривень, а ті, у кого є категорія «С», «Е» – від 40 до 60 тисяч гривень.

Автомеханікам пропонують роботу з оплатою праці від 20 до 50 тисяч гривень.

Отже, меншу зарплату отримують ті, у кого нижча кваліфікація і представників якої професії знайти легше, а кваліфіковані фахівці отримують завжди більше.

Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net