Чи справді пенсіонери та молоді спеціалісти на Закарпатті не можуть знайти роботу

Знайти роботу на Закарпатті можна. Вдома є вакансії для багатьох спеціалістів різного профілю.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Часто роботодавці готові платити персоналу хороші гроші, головне – аби працювали наші земляки відповідально та були готовими до вдосконалення. Однак чомусь у нас популярною є думка, що шукати роботу краще за кордоном. Та це не зовсім так, сьогодні газета «РоботаГроші» розвіє найпоширеніші міфи про роботу.

Пенсіонери та молоді спеціалісти не мають роботи

Це не так. Робота є для кожного! Як повідомляють у газеті «РоботаГроші», для молоді є досить багато вакансій. Наприклад, пропонують роботу програмістам, смм-менеджерам, митним брокерам, страхувальникам, фінансистам.

А от літніх людей нерідко запрошують на легку фізичну роботу. Наприклад, продавцями, нянями, доглядальниками. Окремі фірми навіть подають оголошення про прийом на роботу людей із інвалідністю.

Для спеціалістів із педагогічною освітою завжди є можливість підробітку репетитором або викладачем у студії іноземних мов, центрах розвитку дітей. Наприклад, нерідко запрошують на роботу вчителів іноземних мов, найчастіше – англійської, німецької, чеської та угорської, або художників. Крім того, неймовірно багато можливостей зараз для тих, хто бажає знайти роботу у сфері краси. Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net