Чому закарпатцям терміново потрібно змінювати раціон

Але ж Україні є вагомі причини для масового переходу на веганство. Передусім, через те, що стільки раку, як за останні роки, у нас не було ніколи. Причина відома – м’ясо! – пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Справді, такого широкого асортименту м’ясної продукції, як зараз, у нас також іще ніколи раніше не було. І це призвело до того, що нація стала справжнім м’ясним гурманом. Вареники та каші, традиційні для наших пращурів, зараз замінилися шашликом, шинкою, ковбасами, сардельками, пельменями та іншими жирними, копченими і гострими стравами.

А тим часом, за даними ВООЗ, 63% українців щороку помирають від серцево-судинних хвороб. Близько третини дорослого населення страждає на ожиріння, що є фактором ризику для низки хронічних хвороб. Також в третини українців – гіпертонія.

Навіть лікарі, не те що дієтологи, радять при таких хворобах веганський раціон, який ефективно знижує ризик хвороб серця і судин, гіпертонії та ожиріння. Звісно, не за місяць чи за два, бо для досягнення результату потрібен певний час…

Більше прочитай у газеті «ЯСНО». Купи газету зараз! ЗакарпатПост