Фермер знайшов кошеня, що сиділо у пні. Відтоді його пес вважає своїм обов’язком догляд за малям

Одного разу господарі ферми почули десь неподалік характерний писк.

Мабуть, це кошеня, вирішив власник ферми, чоловік на ім’я Морган. Прийшовши до джерела звуку, люди ніяк не могли знайти кошеня, інформує Ukr.Media.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Зрештою, крихітне створіння було виявлене у старому пні. Кошеня виявилося дівчинкою. Морган вирішив почекати деякий час, щоб подивитися, чи прийде мама-кішка. Але біля дитинчати ніхто не з’явився, тому дівчинку забрали додому.

У кішечки було багато бліх і у неї ще не відкрилися очі. Залишати беззахисну істоту було б божевіллям, оскільки на ферму часто заходили лисиці, пояснив Морган.

Того ж вечора кошеня знайшло свою домівку. У родині крихітці влаштували ванну, видалили усіх бліх і нагодували з піпетки молоком. Назвали кішечку Поллі.

Метушнею зацікавився 12-річний лабрадор на прізвисько Пакстон. Пес настільки захоплено дивився за кошеням, що дуже здивував господарів.

Свою першу ніч у будинку Поллі провела, згорнувшись клубочком на Пакстоні.

Лабрадор почав доглядати за кошеням, вилизувати Поллі і навіть підмивати. Наприклад, він міг підійти до неї, обнюхати і вилизати усю, починаючи з мордочки у молоці, розповіли домочадці.

Так Пакс і Поллі стали жити на фермі та перетворилися на постійних супутників. Тепер фермери не боялися випускати Поллі на вулицю, адже у неї був захисник — великий лабрадор.

І нічого не змінилося, коли Поллі виросла та стала великою пустотливою кішкою. Зараз Паксові вже 13 років, а Поллі — один рік, але вони, як і раніше, зворушливо прив’язані один до одного. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост