Як Львів переманює сакурових туристів від Ужгорода. Продовження

Початок тут. Продовження тут.

Є ще кілька трохи більших дерев у Львові біля залізничного вокзалу і по кілька деревцят у центрі міста. Утім усі вони не підлягають порівнянню з розкішними розлогими столітніми японськими вишнями в Ужгороді.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Тим не менше, Львів, якщо Ужгород нарешті не займеться рекламою міста, має всі шанси у найближчій перспективі захопити сакурове лідерство і туристи дійсно можуть хлинути туди, бо там знають роздувати мильні бульбашки, на порожньому місці робити собі хорошу  рекламу.

Тому, як бачимо, висаджувати сакури мало, треба вміти працювати над власним іміджем та інфраструктурою. Зараз вижити і процвітати зможе лише той, хто зуміє себе презентувати якомога краще. Тож Ужгород повинен зайнятись рекламою своїх принад, інакше львів’яни захоплять лідерство не лише в фестивалях, але й у тому, чим ми по праву маємо пишатися.

А туристи не дуже будуть вникати де більше дерев… і де вони гарніші. Вони поїдуть туди, куди їх запросять більш переконливо і професійно. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост