У Венеції винесли вирок карантину: бетонний член на центральній площі

Жартівники з Венеції вирішили скористатися карантином, щоб розгорнути масштабний пранк, який загнав у глухий кут навіть досвідчених правоохоронців.

Відомо, що туристичне італійське місто тільки починає виходити з карантину. Довгий час місцеві були вимушені сидіти вдома, пише Радіо Люкс.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

І поки законослухняні італійці з нетерпінням чекали завершення самоізоляції – якісь пранкери підготували для них незвичайний сюрприз, скориставшись тим, що під час пандемії коронавірусу завжди людні вулиці стали пустими.

Так, на головній площі Сан-Марко поліцейські натрапили на величезний бетонний пеніс. Повідомляється, що копи намагалися прибрати цей арт-об’єкт, але скульптура виявилася надто важкою, тому буде красуватися в центрі міста ще деякий час.

На отриманих від журналістів фотографіях видно, що на бетонному чоловічому статевому органі красується напис “la sentenza”, що перекладається як “вирок”.

Автори забавної інсталяції залишилися невідомими, як і їхні наміри. Світлини з цим витвором мистецтва з’явилися на сторінці видання Venezia NON è Disneyland у Facebook. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост