Ужгородська 62-річна багатійка хоче завагітніти від 19-річного

Коли ти маєш багато грошей тобі заздрять, плітки заважають жити, подруги шепчуться поза плечима, але в душі молодість бурлить. Ужгородка Марія Стець, якій зараз 62 роки, вирішила поділитися з газетою «ЯСНО» історією свого життя.

За словами жінки, тримати в собі те, що з нею відбувається, вона вже не може, тому хоче розповісти всім, як їй заважають людський осуд і застарілі традиції.

«У мене було все: щаслива родина, син, улюблена робота, але в один момент я втратила це, – каже Марія. – Заміж я вийшла у 18 років. Жила на той час у селі. Чоловік обіймав партійну посаду і ми невдовзі переїхали до міста. Він був старшим за мене на 27 років. Микола мене справді кохав: у прямому сенсі слова носив на руках, купував усе, що я лише бажала. Жили ми душа в душу.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

«Моя солодка, – казав мені щоранку, коли приносив у ліжко сніданок. – Як добре, що знайшов тебе у цьому великому світі!» Коли в нас народився Ярослав, чоловік проводив з ним багато часу і постійно допомагав мені по господарству. Потім син пішов до школи, чоловік втратив роботу і ми почали продавати на ринку одяг. потроху розкрутилися і відкрили магазин. Чим далі, тим краще йшли справи. Уже й Ярослав закінчив школу, хотів іти вчитись на юриста, але трапилося нещастя. Вони їхали з чоловіком із Києва, де гостювали у наших друзів і розбилися на машині. Загинули на місці обоє. Я божеволіла від горя. Через таке потрясіння посивіла за одну ніч».

На той час Марії було 37 років. Та за одну мить вона постаріла на років 20. Продовження цієї незвичної історії читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост