Як шовдар відправляє закарпатців на той світ

Знаєш, які три основні причини смертності у світі? Щороку рак забирає 7,6 мільйона життів, хвороби серця – понад 7 мільйонів, інсульт – близько 4,4 мільйона. Ти думаєш, що фармацевтичні компанії сплять і бачать тебе здоровим і повним сил? Ще чого! – пише газета ЯСНО.

Вони хочуть, щоб ти залишався хворим, але живим. Тільки так ти зможеш підтримувати їхній бізнес завдяки постійному прийому гормонів, стероїдів, антибіотиків, транквілізаторів, штучних вітамінів і ще більше 2700 інших небезпечних хімікатів. Ти й далі хочеш підтримувати індустрію з грошовим обігом в  602 мільярди доларів? Якщо так – купуй і далі м’ясо, якщо ж ні – читай далі.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Думаєш, у магазинах м’ясо завжди свіже, що його продають одразу після того, як тварину вбили? Та де! Там просто знають, як йому надати товарного вигляду! При використанні азотистокислого натрію уповільнюється процес розкладання і  колір м’яса стає яскраво-червоним.  Начебто нічого страшного, правда? Не зовсім. Останні дослідження показали, що між азотистокислих натрієм і раком товстої кишки існує чіткий зв’язок. М’ясо тварин багате не тільки білком, але й калоріями. Крім того, воно містить дуже багато холестерину і жиру, не кажучи вже про руйнівні гормони росту, стероїди і хімікати.

Американські експерти з харчування кажуть, що занадто великий вміст білка в раціоні може привести до небезпечної хвороби – кетову, або жирової дистрофії. При цьому захворюванні організм починає переробляти на енергію жир, а не глюкозу, що може призвести до подагри, утворення каменів у нирках або ниркової недостатності. А ще в тебе буде неприємний запах із роту, адже м’ясо в тобі розкладається, гниє…  І якщо вже пішла мова про нирки, запам’ятай, що надмірне споживання білка призводить до раннього старіння цього важливого органу!  У результаті маєш іще й камені в нирках! Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост