В Ужгороді знайшли водія-«героя», що обізвав жінку вівцею та побив через зауваження

Подія трапилася 29 травня. про все у соцмережі розповіла сама учасниця прикрого інциденту Marianna Glagola.

Цитуємо мовою оригіналу:

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Я зараз у місцевому відділку поліції . Прийшла писати заяву . Трапилась прикра подія. Вийшла з роботи провести доньку . На площі Корятовича, переходячи дорогу зі сторони “полонинського хліба ” в сторону кіоска “форнетті”. На пішохідний перехід з розгону водій авто хотів припаркуватися , і цим самим наразив на небезпеку декілька пішоходів , в тому числі і дітей . Я зробила йому зауваження і показала на дорогу що тут пішохідний перехід і паркування заборонене бо місця і справді було обмаль . Він продовжував там стояти і не глушачи мотору очікував щоб пішоходи звільнили “місце парковки” . Тоді, бачачи що він не розуміє української мови я мала необережність покрутити собі пальцем біля віску і повторити що тут паркуватись не можна .
Перейшовши з дитиною дорогу ми підійшли до кіоску з форнетками щоб там щось купити і коли ми зупинились то я побачила що цей водій агресивно повернув авто в наш бік , доїхав до автобусної зупинки , де і зупинився, потім вийшов з машини і направився до мене. Зі словами “овца ти кому пальцем будеш показувати” з усієї сили вдарив мене по голові . Сам розвернувся і пішов до свого авто після чого спокійно покинув місце події. Удар був такий сильний і не очікуваний що мене аж до землі нахилило . Це все бачили перехожі і на це все викликали поліцію .
P.S. наша безпека в наших руках
Нажаль є тільки це фото. Його авто і номерний знак який також нажаль не видно. Реєстрація авто словацька

Авто можливо audi a6 c5 avant, номер 90% вірогідності що MI510EN”, – йдеться у дописі.

Людей обурила поведінка водія. Поліція почала пошуки хулігана. А нині ужгородка повідомила, що водій знайшовся, але заперечує свою причетність до конфлікту.

Залишається сподіватись, що нахабу, який образив жінку, притягнуть до відповідальності. Більше екслюзивних новин  читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост