Багатодітна закарпатка так приревнувала співмешканця, що зарізала його

Прокурором Перечинського відділу Ужгородської місцевої прокуратури затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 38-річної жительки с. Порошково, яка вдарила кухонним ножем співмешканця (ч.2 ст. 121 КК України). Від отриманої травми чоловік помер у кареті швидкої допомоги, інформує пресслужба прокуратури Закарпатської області.

Подія трапилась 22 лютого 2020 року у с. Порошково, Перечинського району.  У ході слідства встановлено, що через ревнощі, жінка вдарила чоловіка ножем у спину. Усвідомивши скоєне, вона викликала медиків, проте чоловік помер дорогою до лікарні.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

З часу затримання, підозрювана, за ухвалою слідчого судді, утримується під вартою. Поряд з цим, врахувавши наявність на утриманні жінки трьох дітей, слідчим суддею також визначено альтернативний запобіжний захід – заставу у розмірі понад 84 тис грн.

За процесуального керівництва прокурорів Перечинського відділу  Ужгородської місцевої прокуратури, досудове розслідування здійснювали слідчі Перечинського ВП Ужгородського відділу поліції.  Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост