Дівчина з гігантськими грудьми хоче збільшити сідниці

Залежна від пластичних операцій американка Фоксі Менеджери збільшила груди до 9-го розміру, а тепер хоче збільшити сідниці для «балансу». Вона мріє пересадити жирову тканину з тіла на сідниці, щоб її нижня частина була пропорційна до верхньої.

42-річна модель з Лос-Анджелеса звернулася до пластичних хірургів і повідомила, що хоче, щоб її фігура стала ідеальною, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Вперше Фоксі вирішила «поліпшити» її після розлучення кілька років тому. Тепер її груди об’ємом 5200 кубічних сантиметрів. Це набагато більше, ніж звичайний баскетбольний м’яч. Вирішивши змінити тіло, модель вирушила на звичайну пластичну операцію зі збільшення грудей за допомогою силіконових імплантів. Однак результат її не задовольнив.

Жінка визнає: вона стала настільки одержима ідеєю мати найбільші груди, що вводить собі у імпланти фізрозчин. На її думку, в грудях у неї є ще «запас міцності», тож можна довести їх обсяг до 7000 кубічних сантиметрів.

Більше того, незважаючи на всі експерименти з тілом, модель все одно залишилася незадоволеною тим, як виглядає. «Хочу ідеальний пісочний годинник», – говорить вона лікарям.  Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост