Що робити закарпатському чоловікові, коли в нього дві дружини

Коханки  стають причиною сварок, розпаду сімей і змушують людей, які колись обожнювали один одного, йти життям різними шляхами. Їх ненавидять дружини, і вони зводять чоловіків з розуму. Чому життя «третьої зайвої» у стосунках  часто перетворюється на кошмар? На Закарпатті таке далеко не рідкість.

Як пише WomanHit.ru, деякі жінки заздрять коханкам (якщо вони звичайно не втручаються в їхню сім’ю) Як правило, об’єктом заздрощів стає дівчина, якій вдається крутити роман з забезпеченою людиною, котра не скупиться на дорогі подарунки і широкі жести. Але чи розумно заздрити жінці, якщо їй доводиться постійно контролювати свої емоції і придумувати все нові історії для друзів і рідних? Навряд чи. Існують чотири причини, які підтверджують, що в любовному трикутнику коханці несолодко.

  • Серденько, передплати газету ЯСНО на своїй пошті. Індекс: 76076

Згаяний час не повернути

Якщо інтрижка триває роками, хоч як би коханку не запевняв чоловік у тому, що він її любить, імовірність того, що заради неї він покине родину, дуже мала. Як правило, чоловікові достатньо того, що у нього завжди є місце, куди він може від’їхати з дому, якщо з дружиною виникли розбіжності. Але з такою ж легкістю чоловік повернеться назад додому, залишивши коханку мучитися в очікуванні наступної зустрічі. Чи можна позаздрити жінці, яка витрачає час на ілюзії? Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост