Закарпатець одружився на американці. Жінка хотіла запроторити чоловіка за грати, але сама там опинилась

Закарпатець Михайло Чикивдя у США одружився з американкою. Після розлучення жінка викрала сина

Майкл зустрівся з сином  і зрозумів, що всі ці два роки він був зовсім недалеко від його дому – усього в п’яти кілометрах. Він не міг повірити, що витратив увесь цей час на пошуки, коли Рікі був захований так близько, пише газета «ЯСНО».

Дружину та тещу заарештували

І Шеннон, і Діану заарештували на місці події. Шеннон інкримінували викрадення дитини, а Діану звинувачували у наданні допомоги та підтримці. Причина її кампанії щодо того, аби облити брудом зятя тепер стала усім зрозумілою. Вона просто намагалася приховати доньку та онука.

Більше брехні

Після того як Діану відпустили під заставу, вона повідомила поліції, що Рікі провів максимум п’ять хвилин у таємній кімнаті у стіні. Вона стверджувала, що за ці два роки він міг бродити по будинку.

Дитяча травма

Діана наговорила багато брехні, намагаючись послабити свої звинувачення. Вона сказала, що Рікі був удома та прожив нормальне життя протягом останніх двох років. Але її словам ніхто не повірив. Було очевидно, що Рікі зазнав травми від свого випробування.

М’яке покарання

Згідно з вироком суду Шеннон було призначено місяць арешту у в’язниці, а також два роки випробувального терміну і штраф  у розмірі 1500 доларів. Тим часом її мати просиділа під вартою 12 днів, а також сплатила штраф у розмірі 1000 доларів. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост