Ідею забудови полонини Боржава на Закарпатті просуває підрядник Олімпіади-2014 в російському Сочі

За підсумком зустрічі голови АПУ Андрія Єрмака з Гернотом Ляйтнером останнього піарять як «представника австрійської гірськолижної індустрії», хоча це, швидше, лобіст інтересів іншої держави.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Тобто, голова ОПУ узявся від імені усіх українців обговорювати з підприємцем, який має тісні зв’язки з Росією, будівництво «високогірного всесезонного спортивно-туристичного кластеру «Боржава», пише Закарпаття онлайн.

Г.Ляйтнер викликав ряд запитаньь у експертів. Він, наприклад, з 2008 року — голова та генеральний директор групи компаній Masterconcept (Росія, Пекін, Австрія). Чим же займається ця компанія? Активно співпрацює з Росією.

Ось трохи про досягнення його компанії:

«Зимові Олімпійські Ігри Сочі-2014 (більш ніж 30 контрактів з різними клієнтами, включаючи Організаційний комітет Сочі-2014, Транспортна Дирекція Сочі-2014, Адміністрація Сочі, Міністерство транспорту РФ, Аеропорт міста Сочі та ін.);

Чемпіонат світу з футболу 2018 (розробка операційних транспортних майстер-планів для міст Самара, Саранськ, Сочі, Калінінград, Волгоград, також як підготовча робота для загальноросійського операційного транспортного плану)».

30 липня представник австрійської гірськолижної індустрії Гернот Ляйтнер та керівник ОПУ Андрій Єрмак обговорили створення високогірного всесезонного спортивно-туристичного кластера в Карпатах.

Інформація про зустріч з’явилася на сайті Офісу Президента. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост