Дівчина витратила 341 тисячу гривень на лікування вугрів, а позбулася їх безкоштовно

«Обличчя, наче у бородавочника!» «Не морда, а суцільний гнійник!» «Лице, як у плямистого жука», – кепкували з дівчини однолітки. Вона не раз плакала, благала маму не пускати її у школу. Прищі не давали спокою Іванні Костовій із 14 років, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Дівчина проводила щотижневі сеанси з дерматологами, щоб очистити вугрі, але не виходило. Вона перепробувала різні методи лікування, включаючи хімічний пілінг, дорогі засоби по догляду за шкірою, креми та антибіотики. Та все марно. Прищі не зникли,  від ліків з’явилися побічні ефекти, а від цькувань  почалася депресія.

«У мене були очі не просихали від сліз. Підлітком я не вважала, що прищі – це нормально, але позбутись їх не могла. Мені здавалося, що прийшов кінець світу.  Моє життя оберталося навколо моєї шкіри. Мої батьки допомагали мені будь-якими способами. Ми витрачали тисячі на догляд за обличчям та лікування. Хлопчики завжди висміювали мене, тому я  з 13 років почала носити макіяж», – розповіла Іванна.

Дівчині зараз 24 роки. Вона стала візажистом і знає, як вирішити неймовірно болісне для багатьох питання проблемної шкіри.

«Після багатьох років експериментів, випробувавши все, що лише можливо, я вирішила повністю змінити свій спосіб життя та звички. Я дізналася, як наш розум пов’язаний із нашим здоров’ям, а шкіра – з кишківником», – наголошує Іванна.

За її словами, витративши на лікування 341 тисячу гривень, вона знайшла спосіб позбутися прищів абсолютно безкоштовно.

«У 2014 році я змінила свій раціон, стала вегетаріанкою, перестала вживати м’ясо та рибу. Прищі поступово почали зникати. Також щодня я випиваю по три літри води, вона необхідна організму для очищення», – каже дівчина. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост